10 μικρές αλλαγές που θα κάνουν το σπίτι σου ομορφότερο!

Περίληψη: Όταν μπαίνει μια καινούργια χρονιά οργανώνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Κάνεις έρευνα αγοράς για σχολικές...

Όταν μπαίνει μια καινούργια χρονιά οργανώνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Κάνεις έρευνα αγοράς για σχολικές τσάντες; Βγάζεις από τα συρτάρια τα ανοιξιάτικα ρούχα; Ή μήπως προσπαθείς να ανανεώσεις το σπίτι σου, με μικρά αντικείμενα που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές; Καταλαβαίνεις πού το πάμε… Από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, προτεραιότητά σου είναι η ζεστασιά μέσα στο σπίτι. To cocooning, το χουχούλιασμα, το όπως-θέλεις-πέστο. Γι’ αυτό κι εμείς, συγκεντρώσαμε εδώ 10 αντικείμενα που θα κάνουν πιο ευχάριστη την παραμονή σου στο σπίτι, μέσα στο χειμώνα: Ξεκινάμε με τα προϊόντα του "A Little Loving Company" για το μωράκι σου, που έχουν στιλ και μια γλυκιά αίσθηση φροντίδας. Τα μαξιλάρια Unicorn ζητούν να αγκαλιαστούν, το ροζ πάπλωμα Unicorn με τα λευκά αστέρια είναι ό,τι πρέπει για τις χαμηλές θερμοκρασίες της νύχτας, το poster Baby Brontosaurus διακοσμεί χωρίς φανταχτερά χρώματα τον τοίχο του παιδικού δωματίου και το Φωτάκι Τοίχου Σύννεφο Neon χαρίζει μια ουράνια αίσθηση.

Κι αφού φρόντισες το παιδάκι σου, ώρα να βρεις την υγειά σου κι εσύ, που λογικά αυτούς τους μήνες θα εξελιχθείς σε πρώτης τάξεως σπιτόγατο και θα τραγουδάς «είναι βάσανο ο φίλος που φωνάζει εκδρομή». Το μπουκάλι Θερμός Chilly’s Cactus διατηρεί τα ροφήματά σου παγωμένα έως και 24 ώρες και καυτά έως 12 ώρες, ενώ ο ρυζομάγειρας Xiaomi Mi Induction Heating Rice Cooker μαγειρεύει τέλεια και εύκολα το αγαπημένο σου ρύζι και όχι μόνο. Αν αγαπάς τον καφέ (ναι, είμαστε πολλοί), ο χειροκίνητος μύλος άλεσης καφέ Belongia και η καφετιέρα Espresso Elite CM-0110 Vintage με 1100 W ισχύ, θα σου λύσουν τα χέρια και θα δώσουν χαρά στον ουρανίσκο σου.

Σε περίπτωση που στην πολυκατοικία που μένεις τσιγκουνεύτηκαν και φέτος το πετρέλαιο, το διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα AEG WZD 5648 σου επιτρέπει να απολαύσεις ζεστασιά διαρκείας με ρυθμιζόμενο χρονόμετρο και απόλυτη ασφάλεια. Τέλος, επειδή ένα cozy σπιτάκι δεν ολοκληρώνεται χωρίς μια μουσική υπόκρουση, το πικάπ Crosley Executive σκορπά τον ζεστό ήχο του βινυλίου στο καθιστικό σου και μετατρέπει εύκολα τους δίσκους σου σε ψηφιακά αρχεία. Μοντέρνο και βίντατζ μαζί!