6+1 εφαρμογές fitness για εσένα που πάλι δεν πήγες γυμναστήριο!

Περίληψη: Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά, και όλοι κάθε καλοκαίρι παθαίνουν αυτό το πραγματάκι...

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά, και όλοι κάθε καλοκαίρι παθαίνουν αυτό το πραγματάκι που τους κάνει να τρέχουν να προλάβουν για να χάσουν όλα τα κιλά του χειμώνα. Είτε ανήκεις στην κατηγορία «ετοιμάζομαι για διακοπές αλλά πριν βγω στην παραλία ας χάσω ό,τι μπορώ» είτε είσαι της λογικής «το καλοκαίρι θα φάω, θα πιω και από Σεπτέμβρη βλέπουμε», οι παρακάτω  6+1 εφαρμογές άθλησης θα σε βοηθήσουν να γυμναστείς όποτε και αν πας τελικά γυμναστήριο!Μερικές απλές συμβουλές πριν ξεκινήσουμε με τα apps:
  • Περπάτα πιο πολύ μέσα στην μέρα, ή χρησιμοποίησε λιγότερο το αυτοκίνητο
  • Πίνε πολύ νερό
  • Μείωσε τη ζάχαρη
  • Να τρως συχνά και μικρά γεύματα
  • Και μην ξεχνάς. Η μουσική θα σε ξεσηκώσει και θα ξεκινήσεις την προπόνηση με κέφι! Άλλωστε οι μουσικές εφαρμογές γυμναστικής ήταν το απόλυτο trend το 2015! Πάρε μαζί σου το smartphone και τα ακουστικά σου και ξεκινάμε!
public - charity_milesCharity Miles Αν ψάχνεις έναν ακόμη λόγο για να γυμναστείς, το Charity Miles είναι εδώ για εσένα. Για κάθε χιλιόμετρο που κάνεις περπατώντας, τρέχοντας ή με ποδήλατο, οι χορηγοί που υποστηρίζουν την εφαρμογή προσφέρουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αναζητησε τα υποστηριζόμενα ιδρύματα, διάλεξε αυτό που θέλεις και αθλήσου για καλό!public - fitbitFitbit Το Fitbit προσφέρει καταμέτρηση των θερμίδων που καις με το περπάτημα, ενώ συνεργάζεται και με διάφορα activity trackers για να καταγράφει και να αναλύει τη δραστηριότητά σου.public - fitstarFitStarTo FitStar προσφέρει μια σειρά από ασκήσεις με γραφική απεικόνιση, έτσι ώστε να σε βοηθήσει να τις ακολουθήσεις με ακρίβεια στο γυμναστήριο. Μέσα από μια σειρά πληροφοριών που εισάγεις, η εφαρμογή δημιουργεί για εσένα ένα πρόγραμμα, ενώ έχει και συνδρομητικό πακέτο υπηρεσιών.public - 7 minutes workoutThe Johnson & Johnson Official 7 Minute WorkoutΓια εσένα που δεν έχεις πολύ ώρα στο πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να αθληθείς, το Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout είναι το απόλυτο app. Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, σου προσφέρει τρόπους για να κάνεις απλές ασκήσεις (όπως έλξεις) ακόμη και στο σπίτι.public - MyFitnessPalMyFitnessPalΤο MyFitnessPal σου προσφέρει μια σειρά από πληροφορίες για τις τροφές που καταναλώνεις, τις οποίες και επιλέγεις από μία μεγάλη βάση δεδομένων. Περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, ακόμη και αρκετό…junk food. Καλό είναι να ξέρεις τουλάχιστον πόσο έχεις «επιβαρύνει» τον οργανισμό σου, ακόμη και αν τρως έξω.public - rock my run appRockMyRunΑν ψάχνεις την κατάλληλη μουσική που θα σε συνοδεύσει στο τρέξιμο, η εφαρμογή RockMyRun μπορεί να σου φτιάξει τη σχετική λίστα μέσα από μία μεγάλη γκάμα και ποικιλία κομματιών. Η πρώτη εβδομάδα χρήσης είναι δωρεάν και μετά υπάρχουν τα κατάλληλα σχετικά πακέτα συνδρομής.public - Runtastic-ProRuntastic ProΤο Runtastic Pro μετράει τα βήματά που έχεις κάνει και την καθημερινή άσκηση, ενώ σου δίνει και κίνητρα για να πετύχεις  τους στόχους σου. ** Oι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Android και iOS.Βρες τα απαραίτητα gadget για να κάνεις πιο εύκολη την γυμναστική σου.