Οι φωτογραφικές που "βραβεύει" η ομάδα μας!

Περίληψη: Καθώς η μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ πλησιάζει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί, εμείς στα...

Καθώς η μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ πλησιάζει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί, εμείς στα Public κάνουμε τις δικές μας βραβεύσεις, στις ίδιες κατηγορίες, για τα προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν. Η αρχή, λοιπόν, γίνεται με το βραβείο "Achievement in Cinematography", βραβείο που δίδεται από την Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών σε ανθρώπους για τη σημαντική προσφορά τους, είτε σε επίπεδο τέχνης είτε σε επίπεδο τεχνολογίας, στην Τέχνη του Κινηματογράφου. Εμείς εδώ στα Public ξεχωρίσαμε δύο προϊόντα, τα οποία ξεχώρισαν για την προσφορά τους στην τέχνη της... βιντεοσκόπησης και, γιατί όχι, του ερασιτεχνικού κινηματογράφου, φέρνοντας στο ευρύ κοινό δυνατότητες που, μέχρι πριν λίγα χρόνια, αποτελούσαν αποκλειστικό προνόμιο πανάκριβου εξοπλισμού.

Nikon D3400

Η νέα, ελαφριά και ισχυρή DSLR Nikon D3400 έρχεται με αισθητήρα στα 24.2 megapixel και σε kit με φακό 18-105mm VR με σύστημα απόσβεσης κραδασμών και προηγμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέτει σύστημα wireless, ενώ στα Public θα τη βρεις και με αυθεντική τσάντα μεταφοράς Nikon και τρίποδο Hama, για να μπορείς να τη μεταφέρεις οπουδήποτε χρειαστεί, χωρίς να ανησυχείς για επιπλέον φακούς. Στον τομέα του "κινηματογράφου", σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις βίντεο σε ανάλυση full HD και μάλιστα στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο!

GoPro Hero6

Η GoPro δε θα μπορούσε να λείπει. Η εταιρεία που "έφτιαξε" την κατηγορία των action cams κυκλοφόρησε το κορυφαίο της μοντέλο, τη Hero6, η οποία απλά δεν έχει συναγωνισμό. Καταγράφει βίντεο με ανάλυση 4k στα 60fps και με ανάλυση full HD (1080p) στα... 240fps, διαθέτει κορυφαία σταθεροποίηση εικόνας για να μπορείς να καταγράφεις σταθερό βίντεο ακόμη και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες, είναι αδιάβροχη, άθραυστη, έχει Wi-Fi, έχει δυνατότητα δημιουργίας QuickStories τις οποίες "ανεβάζει" απ' ευθείας στο smartphone σου, και γενικά, είναι ο... Terminator των action cams! Μπορεί η Ακαδημία να μη βραβεύει, πλέον, κάμερες, εμείς όμως δε θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά! Για αυτές και ακόμη περισσότερες φωτογραφικές μηχανές και action cams που θα καλύψουν όλες σου τις σκηνοθετικές ανησυχίες, έλα στα Public!