Με αυτές τις TV η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου θα περάσει σε άλλο επίπεδο!

Περίληψη: Η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου βρίσκεται λίγες ημέρες μακριά. Σε 12 ημέρες (και μερικές ώρες) θα...

Η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου βρίσκεται λίγες ημέρες μακριά. Σε 12 ημέρες (και μερικές ώρες) θα γνωρίζουμε ποιες ταινίες βραβεύτηκαν ως οι κορυφαίες -- στις κατηγορίες τους -- και ποιοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και λοιποί συντελεστές πήραν στα χέρια τους το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών! Έχεις ακριβώς όσο χρόνο χρειάζεσαι, για να κάνεις το σαλόνι σου... κινηματογραφική αίθουσα και να απολαύσεις τη βραδιά με την αίγλη και τη λαμπρότητα που της αξίζει. Μην κάθεσαι να βλέπεις ολόκληρη τελετή απονομής σε κάποια... οθονίτσα 20-κάτι ιντσών, ούτε -- προς Θεού -- σε καμιά τηλεόραση - γλόμπο περασμένης δεκαετίας. Στο 2018 είμαστε! Για να μην ψάχνεσαι, σου έχουμε δύο premium τηλεοράσεις από τις δύο κορυφαίες εταιρείες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, και μάλιστα μία OLED και μία QLED, μία κυρτή και μία επίπεδη, αλλά και οι δύο στις 55 ίντσες και σε ανάλυση Ultra HD, για να μην σου ξεφύγει ούτε λεπτομέρεια! Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο είναι οι 55 ίντσες, απλά υπολόγισε πλάτος τηλεόρασης λίγο λιγότερο από 1 μέτρο και 25 εκατοστά! Όχι, παίζουμε!

LG OLED55C7V

Η σπεσιαλιτέ της LG είναι η τεχνολογία OLED, το οποίο σημαίνει οθόνη με τεχνολογία που, κάθε pixel παράγει το δικό του φως. Αυτό μεταφράζεται σε εξωφρενική αντίθεση, γωνίες θέασης χωρίς όρια και εντελώς μαύρο... μαύρο, αλλά και σε πάρα πολύ λεπτή οθόνη. Επίσης, υποστηρίζει και HDR10 και HLG για ακόμη περισσότερα χρώματα στην οθόνη! Βέβαια, η τηλεορασ...άρα της LG δεν επαναπαύεται στις δάφνες του πάνελ της. Έρχεται με μια ολόκληρη συνοδεία από τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, τα οποία θα κάνουν τη χρήση της αξέχαστη εμπειρία. Για αρχή, είναι, προφανώς, smart TV με τετραπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα webOS, για να βλέπεις και υλικό από το internet (πχ Netflix), αλλά και να σερφάρεις. Προφανώς, διαθέτει και υπερ-γρήγορο Wi-Fi 802.11ac και ενσύρματο LAN για αυτή τη δουλειά. Στον ήχο, θα βρεις συστήματα Dolby Atmos, Dolby Surround, Dolby Digital και δύο ηχεία με συνολική ισχύ 40W για ολοκληρωμένη εμπειρία.

Samsung QE55Q8C

Η Samsung έχει τη δική της τεχνολογία, την οποία ονομάζει QLED. Η τεχνολογία του panel είναι μια πολύ προηγμένη έκδοση LCD, αλλά ο φωτισμός της γίνεται μέσω quantum dots, τα οποία είναι μικροσκοπικές κατασκευές οι οποίες επιτρέπουν υψηλή φωτεινότητα και μεγάλη ακρίβεια χρώματος. Υποστηρίζει και HDR, με το πρότυπο HDR1500. Η Samsung έχει εξοπλίσει τη δική της τηλεόραση με "smarts", δηλαδή και εδώ βρίσκουμε επεξεργαστή και το λειτουργικό σύστημα Tizen της εταιρείας, για να μπορείς να βλέπεις υλικό από το internet, ενώ διαθέτει και Wi-Fi και LAN. Και βέβαια... είναι κυρτή! Αν και αυτή η κατηγορία τηλεοράσεων έχει τους υποστηρικτές και τους αντιπάλους της, αν είσαι στους πρώτους, τότε η Samsung είναι αυτή που θα σε συντροφεύει στα βράδια που θα κάθεσαι μέσα και θα απολαμβάνεις ταινίες και σειρές. Και μην ξεχνάς... Έλα στα Public για να βρεις ακριβώς την τηλεόραση που θα βάλεις στο σαλόνι σου, για να το κάνεις... σινεμά!