What's new. Ψυχαγωγία.
Αυτό είναι το απόλυτο βιβλίο για να γίνεις εξπέρ στο κρασί!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Αυτό είναι το απόλυτο βιβλίο για να γίνεις εξπέρ στο κρασί!
> Αυτό είναι το απόλυτο βιβλίο για να γίνεις εξπέρ στο κρασί!
27 ΜΑΙΟΥ 2016

Αυτό είναι το απόλυτο βιβλίο για να γίνεις εξπέρ στο κρασί!

Αν η σχέση σου με το κρασί περιορίζεται στο ποτηράκι που πίνεις μια στο τόσο, πιθανότατα δεν γνωρίζεις το όνομα Jancis Robinson. Πρόκειται πάντως για την νούμερο ένα γνώστη κρασιού στον κόσμο, μια σεβαστή Βρετανίδα που έχει την εβδομαδιαία στήλη της στους Financial Times, διατηρεί κανονικότατο fan base μέσα από την ιστοσελίδα της JancisRobinson.com και παρέχει συμβουλές γύρω από το αντικείμενό της μέχρι και στην Βασιλομήτωρ Ελισάβετ.

Η Jancis ξέρει πολλά για το κρασί και της αρέσει να τα μοιράζεται. Στο βιβλίο The 24-Hour Wine Expert όμως, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τις εκδόσεις Penguin, απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα χωρίς να πνιγούν σε βαρετές λεπτομέρειες, ή να πιουν από 50 διαφορετικά μπουκάλια μέχρι να μεθύσουν. Από τις βασικές διαφορές μεταξύ λευκού και κόκκινου μέχρι το σχήμα της φιάλης και από το χρώμα μέχρι τη μυρωδιά και τη γεύση, το ευκολοδιάβαστο βιβλίο της, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, σε κάνει εξπέρ στο κρασί μέσα σε 24 ώρες.

5ger

Κι επειδή o καθένας γνωρίζει πως το κρασί απαιτεί τουλάχιστον ένα βασικό αξεσουάρ, το Public  σε βάζει στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 σετ με ένα βιβλίο “The 24-Hour Wine Expert” της Jancis Robinson και ένα πρακτικό wine stopper. Θα κληρωθούν 5 σετ. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το κερδίσεις, είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό και να πιεις ένα ποτήρι στην υγειά μας!

*Η φόρμα συμμετοχής θα κλείσει την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, στις 14.00 και θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικώς.

*Δες τους Όρους Συμμετοχής στην Κλήρωση εδώ.

music news banner
ΑΘΗΝΑ
12°
Weather from OpenWeatherMap

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2017 Publicworld S.A.
    Public Blog