ASUS TR Book T100TA με πληκτρολόγιο & δώρο HDD

Περίληψη: Η κατηγορία των transformable tablets είναι σίγουρα από τις πιο ενδιαφέρουσες στη σημερινή αγορά της...

Η κατηγορία των transformable tablets είναι σίγουρα από τις πιο ενδιαφέρουσες στη σημερινή αγορά της τεχνολογίας. Ο ιδιοκτήτης τους μπορεί να μετατρέψει μία απλή ταμπλέτα σε σταθμό εργασίας, απλά προσαρμόζοντάς της ένα πληκτρολόγιο!  Το  Transformer Book T100TA της ASUS έρχεται με οθόνη διαγωνίου 10.1 ιντσών και με την υποστήριξη των Windows 8.1 ενώ το πληκτρολόγιο που το συνοδεύει προσφέρει και έξτρα αποθηκευτικό χώρο, χάρη σε έναν έξτρα σκληρό δίσκο. Σας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψετε οπουδήποτε βρίσκεστε και αν χρειαστεί, να πάρετε μαζί σας μόνο την οθόνη του.

Η μπαταρία του διαρκεί έως και 11 ώρες και προσαρμόζεται ανάλογα με τα δεδομένα του χρήστη, έτσι ώστε να του προσφέρει πάντα τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις. Μάλιστα, για όσους ενδιαφέρονται για να κάνουν τη δουλειά τους από το νέο προϊόν της ASUS, το Τ100 έρχεται με προεγκατεστημένη μια πλήρη σουίτα του Office 2013 με όλα τα προγράμματα (Word, Excel, PowerPoint και OneNote).

61Tf91J4nTL._SL1500_H οθόνη του νέου μοντέλου είναι τεχνολογίας IPS και προσφέρει εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων και του μαύρου, ενώ υποστηρίζει πολλαπλές επαφές σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα. Η αναλογία πλευρών της (16:9) είναι ιδανική για όλες τις δουλειές, αλλά και για διασκέδαση (αναπαραγωγή ταινιών), ενώ και η ανάλυση που υποστηρίζει (1366x768) μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε οποιαδήποτε γωνία θέασης έως και 178 μοίρες! Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο Intel Bay Trail τελευταίας γενιάς που προσφέρει ταυτόχρονα κορυφαίες επιδόσεις. Για όσους θέλουν τώρα να καταγράφουν τις αγαπημένες τους στιγμές, το tablet τμήμα του ASUS Transformer Book T100 έρχεται με κάμερα 1.2MPΤα ASUS TR BOOK T100TA-DK005H GREY+HDD και ΤR BOOK T100TA-DK046H WH+HDD θα τα βρείτε σύντομα στα Public.