Φέρε την ψηφιακή εποχή στην επιχείρησή σου με δωρεάν σεμινάρια

Περίληψη: Τα Public σου προσφέρουν τόσο τα εργαλεία όσο και τις γνώσεις για να βάλεις την επιχείρησή σου στον 21ο αιώνα και τον κόσμο του internet!

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και πολλά χρόνια για όλες τις επιχειρήσεις. Εμείς στα Public βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του επαγγελματία, προσφέροντας εργαλεία και συμμετέχοντας ενεργά στα προγράμματα της κυβέρνησης, όπως και το πιο πρόσφατο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». Τα Public έχουν επενδύσει σε τεχνολογία και σε συνεργασίες, για να φέρουν σε όλους τους επιχειρηματίες τόσο την ίδια την τεχνολογία, όσο και τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο αυτή την τεχνολογία, αποκτώντας δεξιότητες και πληροφορίες απαραίτητες για αυτό.

Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων: Τι είναι;

Το πρόγραμμα με τίτλο «Ψηφιακή Αναβάθμιση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι ένα κρατικό πρόγραμμα το οποίο παρέχει την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση σε όσους το χρειάζονται, ώστε να επενδύσουν σε εξοπλισμό και σε λογισμικό, αναλόγως των αναγκών τους. Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να γίνει το εφαλτήριο για τον πολυπόθητο «ψηφιακό μετασχηματισμό» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες δεν έχουν ούτε το κίνητρο, αλλά ούτε και την απαραίτητη προοπτική για οικονομική ανταπόδοση μιας τέτοιας κίνησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, όμως, είναι απαραίτητος και μπορεί να ανοίξει δρόμους για τις επιχειρήσεις του σήμερα.

Ψηφιακή Αναβάθμιση και Public

Εμείς στα Public γνωρίζουμε καλά τη σημασία τόσο της ίδιας της τεχνολογίας, όσο και την μεγαλύτερη σημασία της σωστής χρήσης της. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε φροντίσει ώστε να παρέχουμε στους επιχειρηματίες τόσο τα κορυφαία εργαλεία και το καλύτερο υλικό, όσο και την δυνατότητα να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες που τα εργαλεία αυτά παρέχουν.

digital transformation -seminars - ft

Τα Public συνεχίζουν τις συνεργασίες με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, στην προσπάθειά μας να δώσουμε στους πελάτες μας ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού και υπηρεσιών. Επιλέγοντας τα Public για το πρόγραμμα της Ψηφιακής Αναβάθμισης, όλοι οι δικαιούχοι κερδίζουν και ένα δωρεάν σεμινάριο πάνω σε θέμα της προτίμησής τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερες θεματικές:

• Social Media & Digital Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
• Επιτυχημένη προώθηση e-shop
• Digital Customer Experience για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
• Αξιοποίησε τα εργαλεία του Microsoft 365 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τα σεμινάρια αυτά γίνονται σε συνεργασία με το D Group, έναν κορυφαίο φορέα στο χώρο της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης, και της πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού.

Η πρώτη θεματική καλύπτει όλα όσα είναι απαραίτητο να γνωρίζει ένας επαγγελματίας για τη σωστή προώθηση της επιχείρησής του στα social media της σημερινής εποχής, αλλά και τις πρακτικές του digital marketing, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που παρέχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, γενικότερα, του internet.

Η δεύτερη θεματική έχει ως στόχο την εστίαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την προώθηση του e-shop της επιχείρησης, τόσο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από υπηρεσίες τύπου aggregator, για την βέλτιστη ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης στο internet.

Η τρίτη θεματική εστιάζει στην «εμπειρία» του πελάτη. Προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την παροχή της βέλτιστης digital experience, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά (προϊόντων ή υπηρεσιών) μέσω internet.

Η τέταρτη θεματική, τέλος, αφορά την πλατφόρμα της Microsoft, το Microsoft 365, καθώς και τα εργαλεία που αυτή παρέχει στον επαγγελματία. Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχθεί η χρήση των εργαλείων αλλά και τρόποι για την καλύτερη αξιοποίηση των πιο προηγμένων λειτουργιών τους.

Public και D Group: Ένα βήμα προς το ψηφιακό μέλλον

Τα Public συνεργάζονται με το D Group, έναν δυναμικό φορέα στον χώρο της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και τις εγκαταστάσεις για να παρέχει στους σπουδαστές του γνώσεις σε τεχνολογίες αιχμής, από πεπειραμένους καθηγητές. Οι εγκαταστάσεις του D Group βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε χώρους πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, οι οποίοι δεν περιορίζονται σε αίθουσες διδασκαλίας αλλά περιλαμβάνουν και βιβλιοθήκες, αναγνωστήρια με υπολογιστές, μέχρι και χώρους αναψυχής και συναυλιακούς χώρους! Η επιλογή των Public έγινε με μεγάλη προσοχή, με στόχο να παρέχει σε εσένα, τον επαγγελματία, σεμινάρια υψηλότατου επιπέδου, και να σου δώσει τις γνώσεις να περάσεις την επιχείρησή σου σε άλλο επίπεδο, μέσω του προγράμματος του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Μπορείς να δεις περισσότερα για το πρόγραμμα στην ειδική σελίδα του Public, η οποία περιέχει πληροφορίες για τις λύσεις και τα εργαλεία που μπορείς να βρεις στο Public Business για την επιχείρησή σου. Εκεί θα βρεις και την αίτηση χρηματοδότησης, αλλά και τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σου οι ειδικοί των Public και να σου απαντήσουν σε κάθε ερώτηση ή απορία μπορεί να έχεις για το πρόγραμμα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί μας στο 2108181333. Ψηφιακά Μαζί με τα Public δίπλα σου σε κάθε σου βήμα!

D GROUP_LOGO-01