"Χάρτινες Πόλεις": Μπείτε στην κλήρωση!

Περίληψη: Από τότε που βγήκε το "The Fault in Our Stars" στον κινηματογράφο, πριν από...

Από τότε που βγήκε το "The Fault in Our Stars" στον κινηματογράφο, πριν από περίπου ένα χρόνο, πάω στοίχημα ότι δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος επί γης (έφηβος, τουλάχιστον) που να μην έχει μάθει το όνομα John Green.

Ναι, είναι αλήθεια πως ο πολυβραβευμένος συγγραφέας από την Ιντιανάπολις των ΗΠΑ έχει διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσει να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, του περιοδικού Time, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που φαίνεται να έχει πραγματικά σημασία και για τον ίδιο, δεν είναι οι τίτλοι και τα κατορθώματα, αλλά το πώς έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων αναγνωστών του, μέσα από τις συγκινητικά ώριμες ιστορίες του.

Όπως λέει και η Shailene Woodley, πρωταγωνίστρια της ταινίας "Το λάθος αστέρι": "Κάποιοι λένε πως μέσα από τα βιβλία του, ο Τζον δίνει φωνή στους εφήβους. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Πιστεύω πως αυτό που κάνει είναι να ακούει τη φωνή των εφήβων. Αναγνωρίζει την ευφυία και την ευαισθησία που πηγάζουν απ' αυτά τα όμορφα χρόνια, όταν για πρώτη φορά ανακαλύπτουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας έξω από το οικογενειακό μας περιβάλλον. Βλέπει τους ανθρώπους με περιέργεια, συμπόνια, χάρη και ενθουσιασμό. Και παροτρύνει μια μεγάλη κοινότητα ακολούθων να κάνει το ίδιο.".

Το τελευταίο γίνεται απόλυτα εμφανές σε κάθε του βιβλίο, αλλά ακόμα περισσότερο στις "Χάρτινες Πόλεις", ένα βιβλίο που μπήκε κατευθείαν στη λίστα με τα best-sellers των New York Times και κέρδισε το βραβείο Edgar για το καλύτερο εφηβικό μυθιστόρημα.

9789601429342-200-1098306"Το θέμα με τη Μάργκο Ροθ Σπίγκελμαν είναι πως ουσιαστικά το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να την αφήνω να μιλάει κι όταν κάποια στιγμή σταματούσε να μιλάει να την προτρέπω να συνεχίσει, λόγω του ότι, πρώτον, ήμουν πέραν πάσης αμφιβολίας ερωτευμένος μαζί της, δεύτερον, ήταν μια κοπέλα που όμοιά της δεν είχε υπάρξει ποτέ, μα ποτέ, και, τρίτον, η ίδια δε μου έκανε ερωτήσεις…

Ο Κουέντιν Τζέικομπσεν αγαπούσε πάντοτε τη Μάργκο από μακριά. Οπότε, όταν σκαρφαλώνει στο παράθυρό του για να τον προσκαλέσει σε ένα ολονύχτιο ταξίδι εκδίκησης, δεν μπορεί παρά να την ακολουθήσει.

Όμως το επόμενο πρωί, ο Κουέντιν πηγαίνει στο σχολείο και η Μάργκο δεν είναι εκεί. Έχει αφήσει στοιχεία που εξηγούν την εξαφάνισή της, σαν μια σειρά από ψίχουλα, για να τα ακολουθήσει ο Κουέντιν.

Κι όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν σε ένα αναπόφευκτο ερώτημα: Ποια εiναι η αληθινή ΜΑΡΓΚΟ;"

Η αληθινή Μάργκο μπορεί να μην ξέρουμε ποια είναι, την κινηματογραφική Μάργκο, πάντως, θα ενσαρκώσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "Paper Towns", το super model Cara Delevingne! Οι "Χάρτινες Πόλεις" θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι, στις 24 Ιουλίου. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από την ταινία στο trailer που ακολουθεί!

 Αν, λοιπόν, οι "Χάρτινες Πόλεις" σας κέντρισαν το ενδιαφέρον ή απλά δε χορταίνετε να διαβάζετε John Green, το Public Blog σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το best seller βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται παρακάτω και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα το κερδίσουν!

Η κλήρωση θα γίνει στις 4/5 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 4/5 στις 12.00.

  Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΔΩ