Συνταγή Public café: Σας αρέσει το cheesecake;

Περίληψη: Ψημένο (στην original αμερικάνικη εκδοχή του) ή ψυγείου, κλασσικό με τυρί κρέμα ή πιο "ανάλαφρο"...

Ψημένο (στην original αμερικάνικη εκδοχή του) ή ψυγείου, κλασσικό με τυρί κρέμα ή πιο "ανάλαφρο" με γιαούρτι... Το cheesecake είναι αναμφισβήτητα δημοφιλές, πλούσιο και πεντανόστιμο! Έχετε δοκιμάσει να το φτιάξετε σπίτι; Ακολουθήστε τη συνταγή του Public café και δεν θα αποτύχετε! Αφρατέψτε σε ένα σκεύος μπεν μαρί σε χαμηλή θερμοκρασία 60 γρ. ζάχαρη και 60 γρ. κρόκο αυγού μέχρι να παστεριωθούν τα υλικά και να αφρατέψουν. Στη συνέχεια βάλτε 7 γρ. ζελατίνη και 200 γρ. τυρί κρέμα και ομογενοποιήστε. Τέλος προσθέστε 200 γρ. σαντιγύ και ανακατέψτε απαλά. Για την βάση ανακατέψτε 250 γρ. μπισκότο με 100 γρ. λιωμένο βούτυρο και τοποθετήστε το σε ένα τσέρκι πιέζοντας το. Στρώστε από πάνω την κρέμα. Για να το ολοκληρώσετε, φτιάξτε μια γρήγορη μαρμελάδα, βράζοντας 250 γρ. φράουλα και 125 γρ ζάχαρη και  και όταν κρυώσει συνοδέψτε με αυτήν το γλυκό σας. Απολαύστε ένα πλούσιο cheesecake στα Public café Συντάγματος (Καρ. Σερβίας 1) και Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154)Ανακαλύψτε τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής μέσα από την πλούσια γκάμα βιβλίων μαγειρικής των Public.Ρένα της Φτελιάς, Τα γλυκά της Ρένας large      Γλυκές και εύκολες συνταγές large        Σπιτικά γλυκά large