Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις στα Public!

Περίληψη: Τα παιδιά ζουν για τα Χριστούγεννα! Και τα Public το ίδιο! Για να βλέπουμε μόνο...

Τα παιδιά ζουν για τα Χριστούγεννα! Και τα Public το ίδιο! Για να βλέπουμε μόνο χαρούμενα προσωπάκια, εμείς στα Public γεμίσαμε το ημερολόγιό μας με φανταστικές παιδικές εκδηλώσεις, για όλο τον Δεκέμβριο!

Face Painting

Παιδικό εργαστήριΠολλά και διαφορετικά σχέδια μεταμορφώνουν τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών.

Mr Monopoly

Ο Mr. Monopoly επισκέπτεται τα καταστήματα Public! Το πιο κλασσικό και διαχρονικό επιτραπέζιο ζωντανεύει στα καταστήματα Public! Ελάτε να γνωρίσετε και να φωτογραφηθείτε με τον εμβληματικό χαρακτήρα της Monopoly!

LEGO Ninjago

Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά ένα πραγματικό LEGO® Ninja; Τα Σάββατα 9/12, 16/12, 23/12 και τις Κυριακές 17/12 και 24/12  ο πράσινος Ninja Lloyd θα βρίσκεται στο κατάστημα Public Τσιμισκή, η δυναμική Νya θα βρίσκεται στο κατάστημα Public Πυλαίας και ο σοφός δάσκαλος Master Wu θα βρίσκεται στο κατάστημα Public Συντάγματος (9, 16 και 17/12). Θα σε περιμένουν εκεί από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 για να τους γνωρίσεις από κοντά και να φωτογραφηθείς μαζί τους. Και που ξέρεις… Μπορεί και εσύ να γίνεις κάποια στιγμή ένας πραγματικός LEGO® Ninja.

LEGO Στολίδια

Ελάτε στο Public να φτιάξουμε μαζί Χριστουγεννιάτικα στολίδια με πολύχρωμα τουβλάκια LEGO®! Τα Σάββατα 9/12, 16/12, 23/12 και τις Κυριακές 10/12, 17/12 και 24/12, χτίσε τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα στολίδια LEGO® και διακόσμησε το πιο όμορφο και ξεχωριστό δέντρο της πόλης. Πολύχρωμα τουβλάκια LEGO® σε περιμένουν στo κατάστημα Public Athens Metro Mall από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 για να κατασκευάσεις τα δικά σου μοναδικά Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Καρδιές, αστεράκια, αγγελάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και άλλα πρωτότυπα στολίδια φτιαγμένα από τουβλάκια LEGO® θα στολίσουν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μόνο στα Public.

Εγώ ο Απαισιότατος

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας “Εγώ, Ο Απαισιότατος 3” σε DVD, τα Public και η Tanweer σας προσκαλούν να συναντήσετε από κοντά τον Γκρου και τον Μελ από τα Minions και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. ...και για τους γονείς και τους λάτρεις της καλής μουσικής, έχουμε και...

Jazz The 2

Tα Public σας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με χριστουγεννιάτικο και όχι μόνο χαρακτήρα, παρέα με το συγκρότημα Jazz the 2.Mε ρυθμούς jazz τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μετατρέπονται σε διασκέδαση, απολαμβάνοντας τις υπέροχες μελωδίες.

Και τα Χριστούγεννα έχουν χρώμα... Public!