Ο Sebastian Fitzek παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Μίμικ»

Ο Sebastian Fitzek παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Μίμικ»

Ο Sebastian Fitzek παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Μίμικ»

...

Ο Sebastian Fitzek παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Μίμικ»

Ο Sebastian Fitzek παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Μίμικ»

...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

20 Μαΐου 2024, 20:30

Προσθήκη στο ημερολόγιο σου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Public Café Συντάγματος

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ελεύθερη

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σε προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Sebastian Fitzek «Μίμικ», τη Δευτέρα 20/05 στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει μαζί με τον συγγραφέα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ακριβού. Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τον συγγραφέα και μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό;

ΕΡΧΕΤΑΙ. Πιο καθηλωτικός από ποτέ. Στο νέο θρίλερ του Sebastian Fitzek ένας δολοφόνος παραμονεύει, και εσύ δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν! Ο Fitzek γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του να γράφει εθιστικά ψυχολογικά θρίλερ. Οι ανατρεπτικές ιδέες, οι γλαφυρές περιγραφές του, η καταβύθιση στα πιο σκοτεινά σημεία της ανθρώπινης ψυχής, είναι μερικά από αυτά τα στοιχεία που δεν μας επιτρέπουν να αφήσουμε στην άκρη τα βιβλία του αν δεν τα τελειώσουμε μέσα σε μισή μέρα. Και το Μίμικ δεν αποτελεί εξαίρεση.

20052024 fitzek book

Διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο

Μη φοβάσαι τίποτα!

Μόνο τον εαυτό σου…

Μια μικρή σύσπαση στη γωνία του στόματος, μια απειροελάχιστη αλλαγή στην κόρη του ματιού, αυτά της αρκούν για να «διαβάσει» τον πραγματικό εαυτό κάποιου…

Η Χάνα Χερμπστ είναι η πιο έμπειρη ειδικός στην ερμηνεία των εκφράσεων του προσώπου στη Γερμανία. Ως σύμβουλος της Αστυνομίας, έχει βοηθήσει να συλληφθούν πολλοί επικίνδυνοι εγκληματίες. Αλλά τώρα, καθώς παλεύει με την απώλεια μνήμης μετά από μια εγχείρηση, έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομερή περίπτωση: Μια μέχρι πρότινος άμεμπτη γυναίκα ομολογεί ότι δολοφόνησε βάναυσα την οικογένειά της. Μόνο ο μικρός της γιος, ο Πάουλ, επέζησε. Μετά την ομολογία της, η μητέρα  δραπετεύει. Ψάχνει τον γιο της για να ολοκληρώσει την «αποστολή του θανάτου» της; Η Χάνα έχει μόνο το σύντομο βίντεο της ομολογίας της για να βγάλει τα συμπεράσματά της. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ…

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.