Επιχείρηση βαλίτσα: 9+1 tips για να μη ξεχάσεις τίποτα!

Περίληψη: Τις θέλουμε εύχρηστες και πρακτικές. Να μεταφέρονται εύκολα, να χωράνε τα πάντα και ταυτόχρονα να...

Τις θέλουμε εύχρηστες και πρακτικές. Να μεταφέρονται εύκολα, να χωράνε τα πάντα και ταυτόχρονα να χωράνε παντού. Να είναι όμως και καλόγουστες, με σχέδια και χρώματα καλοκαιρινά! Εσύ βάλε την οργάνωση των φετινών σου διακοπών, ακολουθώντας τα παρακάτω πολύτιμα tips και Public βάζουν τη βαλίτσα, καθώς η γκάμα τους μπορεί να καλύψει ως και τους πιο απαιτητικούς!

Φτιάξε λίστα!

Πάρε χαρτί και μολύβι και φτιάξε μια λίστα με όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου. Με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να γεμίσεις τη βαλίτσα με άχρηστα πράγματα και φυσικά δεν θα ξεχάσεις τίποτα από ό,τι σου χρειάζεται πίσω.

Σέταρε από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα σου!

Πόσες φορές έχουμε πάρει ρούχα μαζί μας, που δεν φορέσαμε ποτέ; Πολλές! Απλά πήραν τον αέρα τους μέχρι το νησί και ξαναγύρισαν στην αγαπημένη τους ντουλάπα. Φέτος, λοιπόν, ήρθε η ώρα να φτιάξεις ωραιότατα σετάκια με τα αγαπημένα σου κομμάτια και να έχεις μια πλήρη εικόνα για το τι θα φορέσεις στις διακοπές κάθε μέρα. Σετ και πάλι σετ!

Διάλεξε τα απαραίτητα gadgets

Αν είσαι κι εσύ ένας από εμάς, που δεν αποχωριζόμαστε την τεχνολογία ούτε στην παραλία, τότε οργανώσου: κινητό, tablet, ακουστικά, ηχειάκι για την παραλία, φωτογραφική μηχανή και action cam για υποθαλάσσιες λήψεις είναι τα απαραίτητα gadgets για τις διακοπές και του φετινού καλοκαιριού.

Βιβλία και πάλι βιβλία!

Τι πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό από την ανάγνωση ενός βιβλίου υπό τους ήχους των κυμάτων; Δεν χρειάζεται, βέβαια, να κουβαλήσεις όλη σου τη βιβλιοθήκη. Διάλεξε αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και καλού- κακού πάρε μαζί σου κι ένα λεξικό. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, μπορεί να γνωρίσεις το έτερον ήμισυ και τότε να μετανιώσεις για που δεν είχες το λεξικό σου σε εκτίμηση.

Το νεσεσέρ των διακοπών

Επιλογές για στυλάτες τσάντες και νεσεσέρ διακοπών υπάρχουν αμέτρητες - πάμε τώρα να δούμε τι κάνουμε με το περιεχόμενο... Λέμε όχι στις μεγάλες συσκευασίες και ναι στα μικρά μπουκαλάκια αρωμάτων και καλλυντικών. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνεις πολύ σημαντικό χώρο στη βαλίτσα και κάνεις το beaute σου μια εύκολη διαδικασία. Τώρα το πόσα μικρά μπουκαλάκια και δειγματάκια καλλυντικών θα στοιβάξεις στο το νεσεσέρ, αυτό είναι δική σου υπόθεση.

Φούτερ και μπουφάν (κι όμως!)

Ήρθε η ώρα να καινοτομήσεις και στις φετινές σου διακοπές να αντισταθείς στο κρύο του καραβιού και στην ψύχρα του νησιού με τα δικά σου πραγματάκια. Είπαμε ιππότης το αμόρε, αλλά πόσο να αντέξει κι αυτός δίνοντάς σου συνεχώς τα δικά του;

Επιχείρηση «μαγιώ»!

Όπως και να το κάνουμε, είναι το Α και το Ω για τις διακοπές. Δεν χρειάζεται, βέβαια, να κουβαλήσεις όλη σου τη collection μαζί, όσο κι αν θέλεις να αλλάζεις μαγιώ κάθε μισή ώρα. Επίλεξε αυτά που πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν απόλυτα και ξεκίνα τα μακροβούτια!

Παπούτσια, το πιο δύσκολο κεφάλαιο...

Το καταλαβαίνω, δεν θες με τίποτα να αποχωριστείς και τα 50 ζευγάρια παπούτσια σου. Όμως κάτι τέτοιο δε γίνεται για πρακτικούς λόγους. Προς τα κορίτσια, λοιπόν: Ξέχνα τα τακούνια σου και διάλεξε ό,τι πιο άνετο έχεις σε πέδιλο και σανδάλι. Εννοείται ότι δεν ξεχνάς τις cool σαγιονάρες σου και ένα- δυο ζευγάρια πλατφόρμες για τις πιο grande περιπτώσεις.

Νοιάσου και γυμνάσου!

Σίγουρα η ηλιοθεραπεία αποτελεί το κύριο sport κατά τας διακοπάς. Όμως, δεν χρειάζεται να είναι και το μοναδικό. Σήκω από την ξαπλώστρα, ανέβα στη σανίδα του surf και ετοιμάσου να τιθασεύσεις τα κύματα. Δεν θες surf; Κανένα πρόβλημα! Διάλεξε ένα από τα τόσα άλλα καλοκαιρινά sports που, πιστεύεις ότι σου πάει καλύτερα. Sup, wind surf, beach volley, ρακέτα έστω. Βάλε στη βαλίτσα σου τα αναγκαία και ετοιμάσου για παιχνίδι στις ακρογιαλιές! Μπες στο public.gr και διάλεξε την κατάλληλη βαλίτσα ανάλογα με τον προορισμό και η διάρκεια των διακοπών σου. Τι μένει; Μα να φύγεις από το σπίτι με ένα τεράστιο χαμόγελο!