«Μαζί για το Παιδί» & «Ένα Όνειρο, μια Ευχή»: Τα ενισχύουμε

Περίληψη:  Τα Public δημιούργησαν μοναδικές κάρτες και CD που θα κάνουν τις γιορτές σας τόσο...

 Τα Public δημιούργησαν μοναδικές κάρτες και CD που θα κάνουν τις γιορτές σας τόσο μοναδικές, όσο και ο σκοπός που υποστηρίζουν!

Αυτές τις γιορτές τα Public δημιούργησαν μια σειρά από μοναδικές κάρτες και CD, μέρος από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό. Με κάθε αγορά της κάρτας ή του CD των Public, ενισχύετε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ελλάδας και το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, μια Ευχή» Κύπρου, σωματεία που προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Στόχος η συγκέντρωση του ποσού των 50.000€!

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά του CD «Ηappy holidays @ Public vol. 2» συνεισφέρετε στον σκοπό ενώ συγχρόνως έχετε την ευκαιρία να δώσετε ένα κλασσικό ηχόχρωμα στο ρεβεγιόν σας, καθώς και να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή  γιορτινή ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Το CD περιλαμβάνει 24 κλασσικές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη φωνή διάσημων ερμηνευτών και σας περιμένει αποκλειστικά στα Public στη τιμή των 3€.Santa Claus Is Coming To Town, Santa Baby, Jingle Bells, White Christmas και άλλα αξέχαστα κομμάτια στις αυθεντικές εκτελέσεις των Φρανκ Σινάτρα, Έρθα Κιτ, Μπένυ Γκούντμαν, Μπινγκ Κρόσμπι και πολλών άλλων θα χαρίσουν στις γιορτινές μέρες που θα περάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας έναν ήχο νοσταλγικών εποχών!Παράλληλα, με τη μοναδική κάρτα Public με μόνο 1€ θα ανταλλάξετε ευχές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα συνεισφέρετε στον στόχο της συγκέντρωσης των 50.000 € για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ελλάδας και το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, μια Ευχή» Κύπρου.Οι κάρτες και τα CD διατίθενται στα 49 καταστήματα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο και στο public.gr.Καλά Χριστούγεννα από τα Public!

1 

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, μια Ευχή»

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 10.000 παιδιών κάθε χρόνο.  Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη. 
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1997 με τρεις κύριους στόχους: την εκπλήρωση ευχών καρκινοπαθών παιδιών, την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους και την παροχή ψυχολογικής στήριξης τόσο των παιδιών όσο και του οικογενειακού περιβάλλοντός τους. Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! download