Fit… και στις υψηλές θερμοκρασίες

Περίληψη: Κακά τα ψέματα το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Ξέρω που πήγε το μυαλό σου:...

Κακά τα ψέματα το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Ξέρω που πήγε το μυαλό σου: ζέστη, θάλασσα και… μαγιό! Όχι, όχι μην αγχώνεσαι! Έχεις λίγο χρόνο ακόμη να φτιάξεις το beach body που επιθυμείς! Χρειάζεσαι όμως οργάνωση, εξοπλισμό και θέληση. Σου παραθέτουμε λοιπόν μερικά tips για να κερδίσεις αυτή τη μάχη!

Tip 1: Διάβασμα και εφαρμογή!

Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί αισθητά τον τελευταίο καιρό και ενδείκνυται για ελαφριές καλοκαιρινές συνταγές! Εξοπλίσου με την κατάλληλη γαστρονομική γνώση που θα βρεις στα σχετικά βιβλία μαγειρικής, μπες στην κουζίνα και δημιούργησε!

Tip 2: Τρέξε! Τρέξε και θα φτάσεις!

Είναι γνωστό πως το τρέξιμο ή έστω το γρήγορο βάδην βελτιώνει την φυσική κατάσταση, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και φυσικά αδυνατίζει! Αν, δε, καταφέρεις να εντάξεις στο πρόγραμμά σου μερικούς κοιλιακούς και κάποια βαθιά καθίσματα, θα δεις θαύματα μέσα σε ένα μήνα!

Tip 3: Τα όπλα του πολέμου!

Τρέξιμο χωρίς μουσική δεν γίνεται! Ξύπνα λοιπόν νωρίς, φτιάξε το playlist της επιλογής σου στο κινητό, βάλε τα ακουστικά σου και έφυγες! Επιπλέον, για να ξέρεις τα αποτελέσματα των κόπων σου αλλά και για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τελευταία gadget μόδα στον χώρο του fitness, τα activity trackers! Μην περιμένεις λεπτό! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!