Fitbit και fitness: σμίλεψε σώμα με smartwatch!

Περίληψη: Εντάξει λοιπόν, ίσως, «ίσως» φάγαμε λίγο περισσότερο την Κυριακή του Πάσχα! Ολόκληρη η Ελλάδα ίσως το...

Εντάξει λοιπόν, ίσως, «ίσως» φάγαμε λίγο περισσότερο την Κυριακή του Πάσχα! Ολόκληρη η Ελλάδα ίσως το παράκανε λίγο. Παραδόσεις είναι αυτές, τι να κάνουμε. Δεν γίνεται να μην τιμήσουμε τα προαιώνια έθιμα - μέχρι και στην Ιλιάδα έψηναν αρνιά και κατσίκια για να γιορτάσουν! Ευτυχώς, όμως, φέτος το Πάσχα απέχει αρκετά από το καλοκαίρι, οπότε έχουμε ακόμη δύο ολόκληρους μήνες - ίσως και περισσότερο αναλόγως καιρού - μέχρι να βγάλουμε τα ρούχα και να παραδώσουμε το σώμα μας ακάλθπτο στην αγκαλιά της θάλασσας και του ήλιου, αλλά και στην κοινή θέα ολόκληρης της παραλίας. Δύο μήνες τους οποίους, αν τους αξιοποιήσουμε σωστά, αρκούν για να βγάλουμε μπλούζες, παντελόνια και φουστάνια χωρίς καθόλου ντροπή! Το μόνο που χρειάζεται είναι τρόπος! Η Fitbit είναι άξιος συμπαραστάτης μας σε αυτή την ευγενή και αξιοθαύμαστη προσπάθεια, δίνοντάς μας τα εργαλεία για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, προσέχοντας το σώμα μας και προφυλάσσοντάς το από υπερκόπωση και τραυματισμούς. Και όλα αυτά, με άψογο στυλ και σχεδίαση, ώστε να μην τα αποχωριζόμαστε ποτέ! Και ναι, μιλάμε για smartwatches!

Fitbit Versa

Το μικρό και θαυματουργό Versa είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο από τη Fitbit, το οποίο έρχεται να καλύψει την περιοχή κάτω από το Ionic, με μικρότερο σχήμα, σχεδίαση με περισσότερες καμπύλες, αλλά με πάρα πολλές δυνατότητες. Για εκείνους (και ειδικά εκείνες) που το Ionic τους πέφτει μεγάλο, το Versa εστιάζει στο μέγεθος και την ευκολία, αλλά και στην τιμή, μιας και είναι αρκετά φθηνότερο από το μεγαλύτερο Ionic. Προφανώς λειτουργεί και ως πλήρες smartwatch, με μουσική, ειδοποιήσεις και μηνύματα, αλλά το δυνατό του χαρτί παραμένει η άσκηση: από τρέξιμο και ποδήλατο μέχρι κολύμβηση και γυμναστήριο, καλύπτοντας παράλληλα και άλλες πτυχές της υγείας του σώματος, όπως τον ύπνο αλλά και πιο λεπτομερείς λειτουργίες του γυναικείου σώματος. Η σχεδίασή του, από την άλλη, είναι τέτοια που ταιριάζει σε κάθε περίσταση: είτε φοράς φόρμα, κολάν και αθλητική μπλούζα, είτε είσαι ντυμένος ή ντυμένη για βραδινή έξοδο!

Fitbit Ionic Adidas Edition

Η ειδική έκδοση του πολύ γνωστού και επιτυχημένου Ionic, με την υπογραφή και την εγγύηση της Adidas, σου δίνει ένα πολύ δυνατό εργαλείο για να ασκηθείς μέχρι τα όριά σου. Η ειδική προσθήκη της Adidas στο ήδη πλήρες Ionic είναι το Adidas Train, ένα ειδικό app για αυτή την έκδοση, το οποίο περιέχει έξι ειδικά προγράμματα εκγύμνασης σχεδιασμένα αποκλειστικά για να βελτιώσουν την καρδιακή λειτουργία, την αντοχή και την ευκαμψία του σώματός σου. Προφανώς τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα από τους ειδικούς της Adidas και στοχεύουν να συμπληρώσουν το όποιο πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθείς ήδη. Έχουμε το "Dynamic Warm Up" για καλό ζέσταμα, το "Power Pace" το οποίο θα κάνει το σώμα σου πιο ελαστικό και αποδοτικό, το "Strong Strides" για βελτίωση της δύναμης, το "Run Activation" για βελτίωση της σταθερότητας του κορμού και των γοφών, το "Metabolic" για να... πυροδοτήσεις τον μεταβολισμό σου και τέλος το "Post Run Stretch", για να χαλαρώσεις τους μύες σου μετά την άσκηση.Λοιπόν, τι περιμένεις; Ο χρόνος τρέχει αμείλικτα και φέρνει τις παραλίες και την εποχή των αέρινων ρούχων όλο και πιο κοντά! Ξεκίνησε σήμερα την άθληση και κάνε αύριο τους πάντες στην παραλία να αναρωτιούνται από ποιο γυμναστήριο βγήκες!