Fun in the sun: 10 επιτραπέζια που χωράνε άνετα στη βαλίτσα των διακοπών

Περίληψη: Η συμβουλή που δίνουμε στους παραθεριστές του Αυγούστου οι οποίοι αυτές τις μέρες φτιάχνουν τις...

Η συμβουλή που δίνουμε στους παραθεριστές του Αυγούστου οι οποίοι αυτές τις μέρες φτιάχνουν τις βαλίτσες τους είναι σαφής: Μην παίρνετε πιστολάκι. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας εξυπηρετήσει στο θέμα των μαλλιών. Γενικώς, όσο πιο ελαφριά είναι η βαλίτσα, τόσο το καλύτερο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε εκτός το αγαπημένο σας επιτραπέζιο, εφόσον αυτό καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Η παρακάτω σύντομη λίστα με τίτλο 10 επιτραπέζια που χωράνε άνετα στη βαλίτσα των διακοπών, σας δίνει ιδέες να συνδυάζεται το fun των διακοπών με παιχνίδι. Take a look:
  • Tράπουλα. Ξεκινάμε από το κλασικό. Μια τράπουλα Prestige 100% Plastic Jumbo Index βάζει στην τσέπη της βερμούδας σου γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια, άσε που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και για μαγικά τρικ.
  • Uno Νέες Κάρτες. Μέσα σε πλοία και τρένα, πούλμαν, αυτοκίνητα και διαστημόπλοια, εκατομμύρια άνθρωποι δεκαετίες τώρα ταιριάζουν το χρώμα, τον αριθμό ή το σύμβολο της κάρτας τους και φωνάζουν “Uno!”. Αυτοί ξέρουν!
  • Monopoly Grab & Go. Λατρεμένη φίλη απ’ τα παλιά, σε πρακτική συσκευασία για εύκολη αποθήκευση και διασκέδαση παντού.
[gallery link="file" size="full" ids="51410,51409,51408"]
  • Pictionary κάρτες. Ένα επιτραπέζιο που βασίζεται στην ιδέα του κλασικού Pictionary, απλά χωρίς τη ζωγραφική. Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών, δηλαδή για όλη την οικογένεια.
  • Μάντεψε Ποιος – Διασκέδαση Παντού. Έχει μουστάκι; Είναι ξανθός; Φοράει γυαλιά; Καυτά ερωτήματα σε περιμένουν να τα απαντήσεις.
  • Battleship. Για τους fans των καραβιών και όχι μόνο. Προσπάθησε να βυθίσεις τα στρατεύματα του αντιπάλου για να είσαι ο νικητής!
[gallery link="file" size="full" ids="51413,51412,51411"]
  • Scrabble Travel. Παιχνίδι με διαχρονική αξία, τώρα και σε ταξιδιωτική έκδοση.
  • ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Περισσότερες από 900 ερωτήσεις σε προκαλούν να τις απαντήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις «ναι» και «όχι». Easier said than done.
  • Kάισσα Ιστορίες Μυστηρίου. Πονηρές, τρομακτικές ή μακάβριες ιστορίες σε περιμένουν να εξιχνιάσεις το μυστήριο γύρω από αυτές. Κατάλληλο για εφήβους άνω των 16 ετών.
  • Κοκομπλόκο. Νέο, γρήγορο και συναρπαστικό παιχνίδι λέξεων, σε έκδοση card game. Το όνομά του εξηγεί αυτό που πάθαμε δουλεύοντας μέχρι και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου - και τον λόγο που χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές!
[gallery link="file" size="full" ids="51416,51415,51414"]