Gaming Accessories από τη Razer για extreme gamers!

Περίληψη: Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, δεν αρκείται σε ένα απλό keyboard ή ένα...

Κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, δεν αρκείται σε ένα απλό keyboard ή ένα mouse της... σειράς. Ούτε, βεβαίως, θα πάρει ένα no-name headset, για να τον συνοδεύει στις ώρες παιχνιδιού. Όλα πρέπει να πληρούν ορισμένες προδιαγραφές, ώστε να μεγιστοποιούνται τα σκορ και τα kills. Η Razer είναι ίσως η κορυφαία εταιρία gaming accessories και έχει να σου προτείνει τα άκρως απαραίτητα, ώστε να αποκομίσεις τη μέγιστη απόλαυση από το αγαπημένο σου παιχνίδι.

Razer BlackWidow X Chroma Mercury Edition

Ναι, μιλάμε για keyboard! Το BlackWidow X Chroma είναι ένα μηχανικό keyboard ειδικά σχεδιασμένο για gaming. Τα switches του είναι σχεδίασης Razer, κάνουν επαφή στη βέλτιστη απόσταση ώστε να σου δίνουν ταχύτητα και απόκριση που δεν θα βρεις στα "απλά" keyboards μεμβράνης, ενώ το ten-key rollover διασφαλίζει πως, κάθε πάτημα πλήκτρου θα καταγραφεί. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο από την ίδια την εταιρία, κάτι που διασφαλίζει πως οι κατασκευαστικές 'ανοχές' είναι ελάχιστες και πως κάθε ένα switch υπερκαλύπτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Razer Lancehead Tournament Mercury Edition

Πως μπορείς να συγκρίνεις ένα οποιοδήποτε ποντίκι με το Lancehead; Με ανάλυση 16.000 dpi, πραγματικό tracking στις 450 ίντσες το δευτερόλεπτο, και τον γρηγορότερο σένσορα της αγοράς, το Lancehead σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στο gaming! Τα switches του είναι σχεδιασμένα από τη Razer σε συνεργασία με την Omron, τον ηγέτη σε mouse switches, βελτιστοποιημένης σχεδίασης για (σχεδόν) μηδενικό χρόνο απόκρισης αλλά και αντοχή σε πάνω από 50 εκατομμύρια clicks!

Razer Kraken 7.1 Chroma V2

 Ναι, είναι headset. Και, ναι, διαθέτει virtual surround sound engine ώστε να προσφέρει κατευθυντικό ήχο 7.1 μεγάλης ακρίβειας. Επιπλέον, το μικρόφωνό του Kraken 7.1 V2 Mercury, με noise cancellation εγγυάται κρυστάλλινο ήχο. Κατασκευάζεται από βωξιτικό αλουμίνιο ώστε να είναι ελαφρύ, ενώ οι drivers των 50 χιλιοστών εγγυώνται άψογη απόδοση της μουσικής και των εφέ!

Razer Invicta Mercury Edition

Ειδικής κατασκευής, το mousepad Invicta της Razer είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο αεροναυπηγικής ποιότητας, ενώ διαθέτει και ειδική επικάλυψη και στις δύο πλευρές, ώστε να ενισχύει την ανακλαστικότητα της επιφάνειας και να βοηθά τον σένσορα του ποντικιού σου να καταγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις κινήσεις. Παράλληλα, η μία πλευρά διαθέτει πολύ ομαλή επικάλυψη, η οποία βοηθά και στην πιο εύκολη κίνηση, ενώ η δεύτερη έχει πιο τραχιά υφή, για να δίνει τη βέλτιστη αντίσταση στο ποντίκι.