Για γνωστούς: Πώς να διαλέξεις δώρα για να βγεις ασπροπρόσωπος!

Περίληψη: Όλοι μας έχουμε γνωστούς στους οποίους θα πρέπει να κάνουμε κάποιο δώρο, χωρίς να πρόκειται...

Όλοι μας έχουμε γνωστούς στους οποίους θα πρέπει να κάνουμε κάποιο δώρο, χωρίς να πρόκειται για συγγενείς ή στενούς φίλους. Συνεργάτες, συνάδελφοι, άνθρωποι που δεν βλέπεις συχνά αλλά θα δεις μέσα στις γιορτές, γνωστούς που θα τύχει να επισκεφτείς μέσα στις γιορτές και δεν θες να πας με άδεια χέρια...Πώς θα διαλέξεις λοιπόν το σωστό δώρο, ώστε να βγεις ασπροπρόσωπος και παράλληλα να μην… τινάξεις την «μπάνκα» στον αέρα;Η λύση είναι απλή! Πέρνα από ένα κατάστημα Public και σίγουρα θα ανακαλύψεις κάτι όμορφο, πρωτότυπο και συνάμα προσιτό. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι δεν έχει σημασία το κόστος του δώρου, αλλά η χειρονομία και το γεγονός ότι τον/ τη σκέφτηκες!Για τους gamers Μία φιγούρα Funko θα δώσει την ευκαιρία στον φίλο/ γνωστό σου να έχει τους αγαπημένους του ήρωες ταινιών, παιχνιδιών, κόμικ και της γενικότερης pop κουλτούρας σε μορφή χαριτωμένης φιγούρας κατασκευασμένης από ποιοτικό βινύλιο! Για παράδειγμα ο Ezio από το (Assassin's Creed) ξεκίνησε την πορεία του με τους Ασσασσίνους καθαρά για εκδίκηση, όμως μεταμορφώθηκε σε έναν εμβληματικό ηγέτη. Θα τον βρεις με 14.99€Το Χαμόγελο Της ΤζοκόνταUltimate Smooth Jazz (Limited Metalbox Edition)Για τους music lovers Metal Box Tin SetsΣτα καταστήματα Public θα ανακαλύψεις 33 συλλεκτικά Box Sets της Union Square Music. Καθένα βρίσκεται σε μια όμορφη και συλλεκτική μεταλλική συσκευασία και περιλαμβάνει 3 CDs με τις φωνές μουσικών θρύλων όπως Nina Simone, Edith Piaf, Billie Holiday, Nat King Cole και πολλών άλλων. 3 CD σε μοναδική συσκευασία μόνο με 9.99! Από την άλλη μην ξεχνάς ότι το νέο CD των Metallica εάν αγαπάει το ξένο ρεπερτόριο ή ο δίσκος Το χαμόγελο της Τζοκόντα από τις νέες ελληνικές κυκλοφορίες είναι 2 πολύ καλές επιλογές που θα δείχνουν ότι το μελέτησες το "θέμα"!Για τον οργανωτικό/ businessmanΤα powerbanks είναι πάντα μια καλή λύση που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση αλλά τι άλλο; Η θήκη Puro Uniwallet, για το smartphone του συναδέλφου, του γνωστού ή του συνεργάτη σου, θα εντυπωσιάσει με τη λειτουργικότητά της αλλά και τις ευκολίες που προσφέρει. Διαθέτει προσαρμοζόμενο κλιπ για την εφαρμογή του smartphone, καθώς και διάφορα τσεπάκια για την αποθήκευση χαρτονομισμάτων ή καρτών. Κατασκευασμένη από μαλακό οικολογικό δέρμα και με πολύ λεπτό και στυλάτο σχεδιασμό, προστατεύει το smartphone από γρατζουνιές, πτώσεις και γενικές φθορές.Από την άλλη αν ο γνωστός του τρελαίνεται με τα πολλά καλώδια και θέλει τον χώρο του άρτια τακτοποιημένο το Powercube θα το λατρέψει! Με τον έξυπνο σχεδιασμό του, ελευθερώνει πρίζες και συγχρόνως ομορφαίνει τον χώρο!Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου Έγκλημα στα φιόρδ Λίγη ζωή Ο πουλημένος Βραβείο Booker 2016Για τους ψαγμένους- βιβλιόφιλους

Αν η γνωστή ή ο γνωστός σου είναι φανατικός βιβλιόφιλος, πρέπει να το σκεφτείς λίγο παραπάνω πριν επιλέξεις. Σίγουρα πάντως τα πρόσφατα βραβευμένα βιβλία είναι μια καλή επιλογή! Εκτός αν πρόλαβε ήδη να τα διαβάσει!

Το βιβλίο Ο Πουλημένος του Πωλ Μπέιτι (εκδ. Καστανιώτη) τιμήθηκε με Booker 2016 και αποτελεί μια δηκτική, βαθιά πολιτική σάτιρα για την ταυτότητα της σύγχρονης Αμερικής. Από την άλλη το βιβλίο Λίγη ζωή της Χάνα Γιανατζιχάρα (εκδ. Μεταίχμιο) έχει επίσης σαρώσει τα βραβεία και αποτελεί έναν τραγικό υπερβατικό ύμνο στην αγάπη που θα την/ τον συναρπάσει! 

Αν αγαπάει το crime fiction μια καλή επιλογή είναι το νέο βιβλίο Έγκλημα στα φιόρδ του βραβευμένου Σκανδιναβού Jorn Lier Horst (εκδ. Διόπτρα) ενώ αν τρελαίνεται να βλέπει στην τηλεόραση το Narcos, η λύση είναι μόνο το βιβλίο Pablo Escobar, ο πατέρας μου (εκδ. Μίνωας)

Ημερολόγιο θετικής σκέψης 2017 Συλλεκτικό Ημερολόγιο 2017 Φαίνετ’ απ’ τη ζωή μου ζωή πέρασε κάποτεΛογοτεχνικό ημερολόγιο 2017 Πόσο μου λείπεις (δεμένο)

Και μην ξεχνάς ότι τα λογοτεχνικά ημερολόγια είναι πάντα μια καλή επιλογή! Δες για παράδειγμα το Λογοτεχνικό Ημερολόγιο των εκδόσεων Πατάκη, το συλλεκτικό ημερολόγιο της Κικής Δημουλά (εκδ. Άγκυρα) ή το Ημερολόγιο θετικής σκέψης  (εκδ. Παπαδόπουλος) και θα βγεις ασπροπρόσωπος!Κάτι για το σπίτι;Και τέλος αν απλά θέλεις να πάρεις κάτι για το σπίτι, ένα κερί με όμορφο άρωμα και προσεγμένη συσκευασία είναι πάντα μια καλή επιλογή! Τα yankee candles, σε οποιοδήποτε μέγεθος και έτοιμος για το xmas κάλεσμα σε σπίτι!surprise maleLast not least, σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, υπάρχει πάντα η suprise bag! Πρόκειται για μια σακούλα που περιέχει όχι ένα, αλλά πολλά μικρά δωράκια έκπληξη μόνο με 14.99€. Χρηστικά, πολύχρωμα, διασκεδαστικά ή και νόστιμα αντικείμενα για την καθημερινότητα στη δουλειά, τη σχολή, το σπίτι και όχι μόνο. Υπάρχει η συσκευασία με τις αντρικές επιλογές, πάνω στην οποία διακρίνεται ένα παπιγιόν και η συσκευασία για γυναίκες, που ξεχωρίζει με το σύμβολο του φιόγκου. Διαλέγεις και παίρνεις!Καλά ψώνια! Δες τι επέλεξαν η Μαίρη Συνατσάκη και άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα ως δώρα και εμπνεύσου!