Γίνε εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα 3ημερο ταξίδι στην Σαντορίνη!

Περίληψη: Δεν έχει σημασία αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας, όλοι πάντα σκέφτονται τις διακοπές τους. Αν...

Δεν έχει σημασία αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας, όλοι πάντα σκέφτονται τις διακοπές τους. Αν φέτος το καλοκαίρι δεν ταξιδέψεις πουθενά μόνος, με την παρέα ή την οικογένεια για να χαλαρώσεις σε μια αιώρα δίπλα στην ακροθαλασσιά, μην ανησυχείς. Τα Public φρόντισαν για εσένα. Γιατί διακοπές στα ελληνικά νησιά μπορείς να κάνεις όλους τους μήνες του χρόνου!Οι εκδόσεις Διόπτρα, που αναδείχθηκαν ως εκδότης του μήνα για τον μήνα Ιούλιο, χαρίζουν σε έναν τυχερό, ένα 3ημερο ταξίδι στην Σαντορίνη για 2 άτομα και σε ακόμα 6 τυχερούς τα βιβλία του καλοκαιριού. Φαντάσου να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός του ταξιδιού.... Όσες υποχρεώσεις και να έχεις θα "ξεκλέψεις" 3 μέρες για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την πανέμορφη Σαντορίνη τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο ενώ όλοι θα βρίσκονται πίσω στην πόλη. Μην χάσεις την ευκαιρία! *Η φόρμα συμμετοχής θα κλείσει την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν 16 Αυγούστου, στις 14.00.Οι νικητές της κλήρωσης θα κερδίσουν τα εξής δώρα:[gallery link="file" ids="35574,35575,35576,35577,35578,35579"]
  • 1ος τυχερός: 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια χορηγούμενα από την εταιρία Hellenic Seaways και 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cultural House στον Πύργο Σαντορίνης. Οι 2 διανυκτερεύσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου 2016.
  • 6 τυχεροί που κερδίζουν από 4 βιβλία των Εκδόσεων Διόπτρα ο καθένας: MAESTRA, Η Κουκουβάγια, Όταν φεύγουν τα σύννεφα, Η επιτυχία βήμα-βήμα.
public - maestra  public - h koukouvagia  public - otan feugoun ta sunnefa  public - h eutuxia vhma vhma Πληροφορίες για τον διαγωνισμόΟ 1ος νικητής θα επικοινωνήσει με τις Εκδόσεις Διόπτρα, στο τηλέφωνο 210 3302828 προκειμένου να κανονίσει το ταξίδι του. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά προς Σαντορίνη με επιστροφή. Επιπλέον, ο νικητής κερδίζει 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cultural House στον Πύργο Σαντορίνης, σε δίκλινο δωμάτιo. Ο νικητής θα πρέπει να επιλέξει τις επιθυμητές ημερομηνίες διανυκτερεύσεων κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου 2016 ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.Χορηγοί δώρων: Hellenic Seaways & Cultural House Hotel.public - hellenic seaways  public - cultural house hotelΌσον αφορά τους λοιπούς 6 τυχερούς των βιβλίων, όσοι διαμένουν στην Αθήνα, θα παραλάβουν τα δώρα τους από το υποκατάστημα του Εκδότη που βρίσκεται στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5. Όσοι από τους τυχερούς διαμένουν εκτός Αθηνών θα παραλάβουν με courier τα δώρα τους στη διεύθυνση που θα δηλώσουν κατά την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.*Δες αναλυτικά τους Όρους Συμμετοχής στην Κλήρωση.