Ξεκίνα από την αρχή X Βήμα 1
Πίσω
Συγχαρητήρια!
Μόλις βρήκες το premium laptop που σου ταιριάζει γάντι!
Καλώς ήλθατε στον οδηγό Premium Laptop! Με τη βοήθεια τριών απλών ερωτήσεων, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο laptop για τις ανάγκες σας!
Ας ξεκινήσουμε!
Ερώτηση #1 Ψάχνεις τις δυνατότητες ενός ισχυρού laptop με την άνεση που προσφέρει ένα tablet ή είσαι λάτρης ενός λεπτού και κλασικού laptop;
Ψάχνω για laptop & tablet σε ένα!
Ψάχνω ένα κλασικό laptop με premium design!
Ερώτηση #2 Θέλεις το premium laptop σου να έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για να βλέπεις παντού;
Ναι θέλω
Όχι δεν θέλω
Ερώτηση #3 Χρησιμοποιείς προγράμματα που απαιτούν τη χρήση ισχυρών γραφικών σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο;
Ναι, χρειάζομαι μία ισχυρή κάρτα γραφικών
Όχι, ασχολούμαι με πιο απλές εργασίες

Modern laptop features

Τα σύγχρονα laptop είναι πιο ελαφριά, με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, υψηλότερες ταχύτητες και προηγμένες δυνατότητες που κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη!

Μπαταρία που διαρκεί!

Στις μέρες μας, για να θεωρηθεί ένα laptop καλό, δε φτάνει να έχει μόνο γρήγορο επεξεργαστή και ισχυρή κάρτα γραφικών. Θα πρέπει να προσφέρει και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ώστε να το έχεις μαζί σου 24 ώρες/μέρα! Τα premium modern devices διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες μπαταρίες λιθίου - πολυμερών υψηλής χωρητικότητας έως 71Wh, γι’ αυτό και έχουν διάρκεια μπαταρίας έως και 15 ώρες. Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν τη λειτουργία «Fast Charging» ώστε μόνο με μία ώρα φόρτισης να μπορείς να χρησιμο-ποιήσεις τον υπολογιστή σου ακόμα και on the go!

Σύνδεση με ένα άγγιγμα ή ένα σου νεύμα

Η πρόσβαση στο laptop σου είναι πλέον ευκολότερη και ασφαλέστερη χάρη στο Windows Hello που σε συνδέει με τη συσκευή σου σε λιγότερο από 2” και τρεις φορές ταχύτερα από έναν κωδικό πρόσβασης. Τώρα μπορείς να χρησιμοποιείς την κάμερα αναγνώρισης προσώπου ή τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να ανοίγεις τον υπολογιστή σου στη στιγμή και να κάνεις τις online αγορές σου εύκολα και γρήγορα. Ως λύση ασφαλείας μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις το PIN σου.

Αύξησε την παραγωγικότητά σου

Καλλιτέχνες, μαθητές και αρχιτέκτονες έχουν λατρέψει τις δυνατότητες του Windows Ink που τους επιτρέπει να εργαστούν αποτελεσματικά και δημιουργικά. Απλά και γρήγορα, μπορείς να δημιουργήσεις λίστες, αυτοκόλλητες σημειώσεις και σχέδια, ενώ έχεις τη δυνατότητα να επεξεργαστείς διαφάνειες PowerPoint ή έγγραφα στο Word με ένα μόνο άγγιγμα. Χρησιμοποίησε ταυτόχρονα την ψηφιακή γραφίδα και τη δυνατότητα αφής για να σχεδιάσεις με τον ενσωματωμένο χάρακα ή τον βοηθό μαθηματικών του OneNote. Το Windows Ink φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που εργάζεσαι.

Πιάσε ταχύτητες SSD

Απόλαυσε "αστραπιαίες" ταχύτητες με ένα laptop που διαθέτει δίσκο SSD! Ο χρόνος πρόσβασης κυμαίνεται από 35 μέχρι 100 msec (100 φορές πιο γρήγορα από τους κλασικούς HDD) και η κατανάλωση φτάνει μόλις τα 2-3 Watt σε σύγκριση με 6-7 Watt ενός HDD δίσκου, δίνοντας επιπλέον διάρκεια ζωής στο laptop σου έως 30’. Με έναν SSD laptop σου ανοίηει στο ¼ του χρόνου και οποιοδήποτε αρχείο έως 30% πιο γρήγορα. Επιπλέον, ξεχάστε τις συμβατικές ταχύτητες εγγραφής των 50–120 MB/s, αφού οι SSD δίσκοι (με PCIe x4) φτάνουν τα 1700 MB/s! Τέλος, οι SSD λόγω έλλειψης μηχανικών μερών δεν κάνουν θόρυβο, δεν χαλάνε εύκολα και παράγουν λιγότερη θερμότητα.

Ελαφρύ σαν πούπουλο!

Δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων laptop που κυκλοφορούν στην αγορά είναι το Ultrathin και Ultralight. Πολλά μοντέλα ζυγίζουν κάτω του 1Kg, φέρουν οθόνη nano-edge, δηλαδή με ελάχιστο ή καθόλου περίβλημα γύρω από το panel και το πάχος τους φτάνει περίπου τα 13-14 mm. Έτσι, δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει το laptop του πάντα και παντού μαζί. Παράλληλα, τα σύγχρονα laptop ξεχωρίζουν για το λεπτό και κομψό τους σχεδιασμό ενώ τα περισσότερα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή.

Laptop ή tablet; Τέλος τα διλλήματα!

Τα 2 σε 1 convertible laptop σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τα οφέλη δύο συσκευών σε μία! Σήμερα μπορείς με μια κίνηση να μετατρέψεις τον υπολογιστή σου σε tablet για να δίνεις εντολές με ένα σου άγγιγμα μέσω της οθόνης αφής. Κάνε zoom in με την χρήση των δαχτύλων σου πάνω στην οθόνη για να δείξεις μια εικόνα σε έναν φίλο, κάνε swipe για να πας στην επόμενη φωτογραφία ή κάνε κλικ με το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη για να δώσεις την κατάλληλη εντολή. Τα laptop με touch screen σου δίνουν αμέτρητες επιλογές.

Τεχνολογίες

Εκτός από τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και τη μνήμη RAM, ένας σύγχρονος υπολογιστής
διαθέτει επιπλέον λειτουργίες που κάνουν τη διαφορά! Χαρακτηριστικά όπως η ποιότητα του panel, το σύστημα ήχου και ψύξης
αλλά και η εμπειρία πληκτρολόγησης σίγουρα θα καθορίσουν την τελική σου επιλογή.

Για να μη χάνεις το φως σου…

Το πληκτρολόγιο και το touchpad ενός laptop περνούν από τα χέρια σου σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό και οφείλουν να προσφέρουν μια άνετη εμπειρία χρήσης. Χρησιμοποιώντας laptop με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο μπορείς να βλέπεις τι κάνεις κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού και να συνεχίζεις να δουλεύεις κανονικά, είτε βρίσκεσαι σε χώρο που δεν έχει δυνατό φως είτε είναι αργά το βράδυ και πρέπει να παραδώσεις το project της δουλειάς μέχρι το πρωί.

Premium Series

Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις την αιχμή της τεχνολογίας και να εξοπλιστείς με ένα laptop που θα σου προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης;
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το brand και τη σειρά που σου ταιριάζει. Δες εδώ μερικές από τις κορυφαίες επιλογές.

ASUS ZenBook

Είναι γρήγορο, λεπτό και όμορφο, με χαμηλό βάρος έως 0.9 kg. Κατασκευασμένο από συμπαγές κράμα αλουμινίου και με μεταλλικό φινίρισμα για μεγαλύτερη αντοχή. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και το Touchpad που καλύπτεται από γυαλί, ολοκληρώνουν αυτό το αριστούργημα. Η σειρά ZenBook αποτελείται από το 360° laptop Flip S, το 14” laptop UX410 και τη ναυαρχίδα της σειράς UX550.