Νέα αναζήτηση X

Επιλέγοντας TV

Βήμα 1
Πίσω
Συγχαρητήρια!
Βρήκες την τηλεόραση που σου ταιριάζει και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
- -
Δες τις επιλογές σου

Βρήκαμε μοντέλα που σου ταιριάζουν... γάντι!

Για ποιον χώρο προορίζεις τη νέα σου τηλεόραση;
Για την κουζίνα
Για το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο
Για το σαλόνι
Για τον επαγγελματικό μου χώρο
Προτιμάς την ανώτερη ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι Full HD ή δεν έχει σημασία για εσένα;
Ναι
Όχι
Θα ήθελες την κορυφαία ποιότητα εικόνας; Θα σου προτείναμε μία τηλεόραση ανάλυσης 4K ή Full HD.
Να, θα ήθελα μία τηλεόραση 4Κ
Η ανάλυση Full HD μού είναι αρκετή
Δεν χρειάζομαι υψηλή ποιότητα εικόνας, απλά χαζεύω ειδήσεις
Από περίπου πόση απόσταση θα απολαμβάνεις τη νέα σου τηλεόραση;
Περίπου 2 μέτρα
Περίπου 2,5 μέτρα
Πάνω από 3 μέτρα
Ποιος ακριβώς επαγγελματικός χώρος σε ενδιαφέρει;
Εστίαση
Ξενοδοχεία
Τι θα έλεγες για ευκολίες Internet και apps για την νέα σου τηλεόραση;
Ναι, είναι πραγματικά χρήσιμα
Όχι, δεν νομίζω πως τα χρειάζομαι
Προτείνουμε μία τηλεόραση ανάλυσης 4K για κορυφαία ποιότητα εικόνας. Πως σου φαίνεται;
Όχι, θα ήθελα μία πολύ οικονομική λύση
Ναι, η διαφορά κόστους με τις Full HD είναι μικρή
Θα σου προτείναμε μία τηλεόραση ανάλυσης 4K. Για το μέγεθος της τηλεόρασης που χρειάζεστε, είναι ιδανική.
Όχι, θα ήθελα μία προσιτή λύση
Ναι, θέλω κορυφαία εμπειρία θέασης!
Θέλεις την αιχμή της τεχνολογίας;
Με ανάλυση 4K είμαι πλήρως καλυμμένος!
Ναι, όπως μοντέλα τεχνολογίας OLED και QLED
Έχεις ήδη πραγματοποιήσει μία εξαιρετική επιλογή. Πως θα ήθελες να τη βελτιώσεις επιπλέον;
Με ένα μοντέλο curved υψηλής αισθητικής και μοναδικού design
Με ένα μοντέλο HDR για απίστευτη εικόνα σε ταινίες δράσης αλλά και gaming
Νομίζω πως έχω ό,τι χρειάζομαι!

Public TV Guide: Τα πάντα για την τηλεόραση!

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τις τηλεοράσεις, είναι εδώ! Τεχνολογίες, μοντέλα, χαρακτηριστικά, συμβουλές,
και φυσικά ένας οδηγός που θα σε οδηγήσει βήμα προς βήμα, στο μοντέλο που ταιριάζει ειδικά σε εσένα!

Νέες σειρές τηλεοράσεων 2018-2019. Τεχνολογική... μαγεία!

Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές συστήνουν το νέο τους line up, και εμείς σου το παρουσιάζουμε! Επίλεξε το brand που σε ενδιαφέρει
και ενημερώσου για τα νέα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνεις την τηλεόρασή σου!

Samsung QLED Series
Samsung Premium UHD Series
QLED με τεχνολογία Quantum Dot
Q style – Μια TV… έργο τέχνης!
Εφαρμογή SmartThings
Τεχνολογία Q HDR Elite
Premium σχεδιασμός
Με τις νέες QLED TVs (Q9F, Q8C και Q7F), η Samsung προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία θέασης! Με τεχνολογίες όπως οι Q color, Q Contrast, Smart Things κ.α., υπόσχεται εικόνες βγαλμένες από την πραγματικότητα, έξυπνες λειτουργίες και εντυπωσιακό design που εναρμονίζεται με τον χώρο σου. Δες τις όλες!
Εικόνες με τέλεια ανάλυση, χρώμα που ξεχειλίζει και έντονες αντιθέσεις! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Η νέα σειρά Premium UHD της Samsung προσφέρει υψηλή αισθητική με τεχνολογίες εικόνας Dynamic Crystal Color, HDR 1000, HDR Elite και SmartThings για απεριόριστες δυνατότητες! Δες τις όλες!
Οι νέες QLED TVs της Samsung προσφέρουν ασύγκριτο "όγκο" χρώματος χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Quantum Dot που αποδίδει ένα φάσμα δισεκατομμυρίων αποχρώσεων. Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις σκηνές με πλούσια χρώματα που κόβουν την ανάσα! Δες τις όλες!
Οι QLED TVs έχουν απαλλαγεί απ’ όσα μας αποσπούν την προσοχή, όπως τα ακατάστατα καλώδια ή ακόμη και τη μαύρη οθόνη! Χάρη στις λειτουργίες Ambient Mode και One Invisible Connection, η τηλεόραση θα ταιριάξει τέλεια στη διακόσμηση του χώρου σου. Δες τις όλες!
Χάρη στην πλατφόρμα SmartThings, μπορείς να συνδέσεις εύκολα όλες τις έξυπνες συσκευές σου, από το ψυγείο μέχρι και το κινητό σου, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού. Με τις Samsung TVs ζεις τα οφέλη της πραγματικά συνδεδεμένης ζωής. Δες τις όλες!
Η τεχνολογία Q HDR Elite αποτελεί έναν συνδυασμό της τεχνογνωσίας της Samsung και της τεχνολογίας HDR10+, προσφέροντας μια ευρύτερη γκάμα φωτεινότητας και αντιθέσεων που ζωντανεύουν όλες τις αποχρώσεις της εικόνας. Δες τις όλες!
Οι Premium UHD τηλεοράσεις της Samsung έχουν υπέροχο σχεδιασμό από κάθε πλευρά. Ακόμα και όταν είναι κλειστές, ταιριάζουν αρμονικά με τη διακόσμηση του χώρου σου, χάρη στο μινιμαλιστικό πλαίσιο και το κομψό μαύρο design της πίσω πλευράς. Δες τις όλες!

Τα Βασικά

Η επιλογή της σωστής διάστασης, η ανάλυση και η τεχνολογία οθόνης αλλά και ευκολίες που παρέχει η λειτουργία Smart, είναι τα πλέον σημαντικά στοιχεία που θα πρέπει να προσέξεις.

Σε αναζήτηση του σωστού μεγέθους

Η διάσταση είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες στην επιλογή μιας νέας τηλεόρασης. Σκέψου πόσοι άνθρωποι θα παρακολουθούν ταυτόχρονα αλλά και το χώρο που θα τοποθετήσεις τη νέα σου τηλεόραση. Επίλεξε τη μεγαλύτερη οθόνη που ταιριάζει στον χώρο σου υπολογίζοντας ότι τα 2 μέτρα απόσταση είναι ιδανικά για 44"-54". Για τηλεοράσεις 4K, αυτή η απόσταση μειώνεται στο μισό (λόγω της διπλάσιας ανάλυσης σε κάθε άξονα), οπότε για ένα μοντέλο των 50", το ένα μέτρο είναι ιδανικό. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, επίλεξε μοντέλο 55" και άνω.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η διαφορά στη διάσταση, με βάση τη διαγώνιο. Δεξιά μία τηλεόραση 32", αριστερά μία των 42" και πίσω μία των 65".

Στο κυνήγι των pixels!

Η ανάλυση περιγράφει την ευκρίνεια της εικόνας του τηλεοπτικού σήματος, συνήθως αναφερόμενη στον αριθμό των pixels. Οι πιο προσιτές λύσεις συνήθως υποστηρίζουν ανάλυση 720p (1280x720 pixels) αν και πλέον, οι τηλεοράσεις έχουν περάσει, όχι μόνο στις αναλύσεις Full HD (1920x1080), αλλά ακόμα πιο ψηλά, στην ανάλυση 4K που αποτελεί τη νέα τάση. Oι τηλεοράσεις 4Κ προσφέρουν τετραπλάσια pixels από τις Full HD (3840x2160) και πλέον είναι ιδιαίτερα προσιτές. Για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, επίλεξε μοντέλα 4K με υποστήριξη HDR.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Ο φωτισμός κάνει τη διαφορά!

LED, OLED ή QLED; Οι επιλογές είναι πολλές. Οι LED εξακολουθούν να συναντώνται ακόμη σε μεγάλο ποσοστό παρέχοντας υψηλή ποιότητα εικόνας και αποτελώντας μια πρώτης τάξης επιλογή για δωμάτια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η νέα τάση, που συναντάται ειδικά στα κορυφαία μοντέλα, επιτάσσει οθόνη OLED ή QLED κυρίως λόγω των πλεονεκτημάτων που υπάρχουν στην απόδοση των χρωμάτων, αφού τόσο το λευκό, όσο και το μαύρο απεικονίζονται με εξαιρετικό ρεαλισμό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Όσο ταχύτερα,τόσο το καλύτερο!

Ο ρυθμός ανανέωσης (σε Hertz), περιγράφει πόσες φορές ανανεώνεται η εικόνα (τυπικά 50Hz). Πλέον, οι συχνότητες που υπάρχουν ξεπερνούν και τα 1000Hz, χάρει στις τεχνολογίες βελτίωσης των κατασκευαστών και τη χρήση ισχυρών επεξεργαστών. Φυσικά, όσο πιο συχνή η ανανέωση, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα, και κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο όπου υπάρχει γρήγορη εναλλαγή εικόνων, όπως για παράδειγμα σε αθλητικά γεγονότα αλλά και ταινίες δράσης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η τηλεόραση γίνεται... έξυπνη

Ολοένα και περισσότερες τηλεοράσεις διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης στo Internet, όπου πλέον ανοίγεται ένας νέος κόσμος περιεχομένου τόσο μέσω συνδρομητικών ή μη υπηρεσιών όπως το Youtube και το Netflix. Πέρα όμως από την αναβάθμιση σε επίπεδο τηλεοπτικού περιεχομένου, μία Smart TV (εν αντιθέσει με τα μοντέλα που δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία Smart), παρέχει πρόσβαση και σε μια πληθώρα εφαρμογών αλλά και παιχνιδιών που την καθιστούν ακόμη περισσότερο το κέντρο της οικιακής ψυχαγωγίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Τεχνολογίες

4Κ, HDR, curved panel, OLED, smart, Dolby, είναι μερικές από τις τεχνολογίες που έχουν έρθει για να αναβαθμίσουν
την εμπειρία τηλεθέασης που απολαμβάνεις. Δες τι προσφέρει κάθε μία από αυτές!

Πιο όμορφη εικόνα χωρίς αντανακλάσεις

Η εξέλιξη της τεχνολογίας κατασκευής LCD panels επέτρεψε τη δημιουργία κυρτών οθονών, οι οποίες προσφέρουν μια διαφορετική «νότα» στο σαλόνι. Εκτός από ομορφιά οι curved τηλεοράσεις προσφέρουν πιο ζωντανή εικόνα χάρη στην κυρτότητα της οθόνης, που κάνει κάθε pixel να απέχει ίδια απόσταση από το μάτι του θεατή αλλά και μείωση των ενοχλητικών αντανακλάσεων. Παράλληλα αυξάνεται και η αίσθηση του βάθους της εικόνας, ακόμα και σε 2D περιεχόμενο.

Συνδέσεις

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις σου δίνουν πληθώρα συνδέσεων εισόδου/εξόδου για την προβολή του τηλεοπτικού σήματος
αλλά και την προβολή εικόνας από εξωτερικές πηγές, από Blu-ray/DVD Players και παιχνιδομηχανές, μέχρι PCs και smartphones.

HDMI

Αποτελεί το κυρίαρχο πρωτόκολλο επικοινωνίας ψηφιακών συσκευών εικόνας με την τηλεόραση. Μεταφέρει ψηφιακό βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας. Οι περισσότερες τηλεοράσεις διαθέτουν περισσότερες από μία εισόδους HDMI για σύνδεση συσκευών όπως Blu-ray Player, tv box (δορυφορικό ή IPTV), κονσόλα παιχνιδιών κ.λπ.

VGA

Η υποδοχή VGA χρησιμοποιείται για τη μετατροπή της τηλεόρασης σε monitor υπολογιστή. Τη σύνδεση αυτή τη συναντάς επίσης και ως PC-in ή D-Sub. Πρόκειται για αναλογική σύνδεση χωρίς ήχο, αλλά με μεταφορά εικόνας υψηλής ποιότητας.

Component

Πρόκειται για την τριπλή υποδοχή RCA με τα χαρακτηριστικά χρώματα Κόκκινο, Πράσινο και Μπλε (γνωστό και ως YPbPr - αναλογικό βίντεο το οποίο έχει διαχωριστεί σε τρία διαφορετικά σήματα με βάση το χρώμα) και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς αναλογικού σήματος video υψηλής ποιότητας.

Optical

Η οπτική έξοδος ήχου (γνωστή και ως ToshLink) μεταφέρει HD ήχο με την ταχύτητα του... φωτός. Αναφέρεται επίσης ως Digital Audio Out ή απλά optical. Το καλώδιο optical δεν διαθέτει χάλκινα σύρματα αλλά μια οπτική ίνα και μεταφέρει πολυκάναλο ήχο (έως 7.1 κανάλια) υψηλής ποιότητας.

DVI

Το ακρωνύμιο DVI προκύπτει από τις λέξεις Digital Visual Interface και μεταφέρει ασυμπίεστο βίντεο (αναλογικό και ψηφιακό) από μια εξωτερική πηγή εικόνας προς την τηλεόραση. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για σύνδεση υπολογιστή με την τηλεόραση.

Sat-TV

Εκτός από τον τηλεοπτικό ψηφιακό δέκτη, πολλές τηλεοράσεις διαθέτουν δορυφορικό δέκτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται ξεχωριστός αποκωδικοποιητής για τα δωρεάν κανάλια ενώ υπάρχουν και μοντέλα που δέχονται συνδρομητικές κάρτες για την παρακολούθηση των σχετικών «μπουκέτων».

USB

Στις σύγχρονες τηλεοράσεις συναντάμε μία ή περισσότερες συνδέσεις USB. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις είτε για την αναπαραγωγή video και ήχου από εξωτερικό δίσκο ή για την εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος (χρήση PVR, όπου υποστηρίζεται).

LAN/Wi-Fi

Μπορείς να συνδέσεις τις σύγχρονες Smart TVs τόσο με το οικιακό δίκτυο για αναπαραγωγή ήχου και εικόνας, όσο και με έναν δικτυακό δίσκο, έναν υπολογιστή, καθώς φυσικά και με το Internet για περιεχόμενο από συνδρομητικές ή άλλες πηγές. Υπάρχουν μοντέλα τόσο με ενσύρματες όσο και με ασύρματες συνδέσεις.

Composite

Πρόκειται για παλαιότερο πρότυπο το οποίο δεν χρησιμοποιείται στις σύγχρονες τηλεοράσεις και ψηφιακές συσκευές εικόνας. Ωστόσο, για χάρη συμβατότητας με παλαιότερες συσκευές, συνεχίζει να υφίσταται ακόμα και σήμερα. Η σύνδεση Composite (το καλώδιο είναι τύπου RCA) μεταφέρει βίντεο χαμηλής ποιότητας.

Miracast

Αν θέλεις να βλέπεις το περιεχόμενο της mobile συσκευής σου στην τηλεόραση το Miracast είναι η απάντηση. Υποστηρίζεται από τα Windows και το Android (έκδοση 4.2 και μεταγενέστερη) και επιτρέπει το mirroring της οθόνης της φορητής συσκευής στην τηλεόραση.