Hello Moto: Τα Motorola επιστρέφουν δυναμικά! Δες τα μόνο στα Public!

Περίληψη: Ηello Moto: Τα Motorola Smartphones επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά, από 79,90€! Ανακάλυψέ τα πρώτος στα Public!...

Ηello Moto: Τα Motorola Smartphones επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά, από 79,90€!Ανακάλυψέ τα πρώτος στα Public!

Τα Public εξασφάλισαν για λίγες μόνο ημέρες, την αποκλειστική διάθεση συσκευών της οικογένειας Moto, σε μοναδικές τιμές.

Τα Motorola Smartphones κάνουν δυναμικό comeback στην αγορά και τα καταστήματα Public είναι εδώ για να τα υποδεχτούν, παρουσιάζοντας για λίγες μόνο ημέρες και σε αποκλειστική διάθεση, μέσα από το δίκτυό τους σε όλη την Ελλάδα, τις συσκευές της σειράς Moto. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Public, γνώρισε από κοντά τα Moto C, Moto C Plus, Moto E4 και Moto E4 Plus και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, με τιμές που ξεκινούν από 79,90€.

Ανακάλυψε τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει:

Moto C – Τετραπύρηνος επεξεργαστής

Το Moto C, με τετραπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία μεγάλης διάρκειας, κάνει το multi-tasking τρόπο ζωής, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις αμέτρητες ώρες περιήγησης στο internet, χρήση gaming εφαρμογών αλλά και live streaming ταυτόχρονα. Η συσκευή διαθέτει κομψό σχεδιασμό με οθόνη 5’’ και δύο κάμερες με φλας LED για φωτογραφίες και selfies με υψηλή ευκρίνεια κάθε στιγμή, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ ενσωματώνει την ανανεωμένη έκδοση Android 7.0.

Moto C Plus – έως 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας

Με το ξεχωριστό Moto C Plus μπορείς να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου χωρίς περιορισμούς, γιατί σου χαρίζει 30 ώρες διάρκεια μπαταρίας …με μία μόνον φόρτιση! Με κομψή σχεδίαση και οθόνη 5’’ HD σου παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι, όπως 4G δίκτυο για άμεση σύνδεση, 4πύρηνο επεξεργαστή και το λειτουργικό σύστημα AndroidTM 7.0.

Moto E – κομψός Splashproof σχεδιασμός

Εάν αναζητάς συσκευή με κομψό σχεδιασμό που να εφαρμόζει άψογα στην παλάμη του χεριού σου και να συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά, τότε το νέο Moto E θα σε ενθουσιάσει. Μπορείς να ξεκλειδώσεις το φωτογραφικό σου ταλέντο με ολοζώντανες φωτογραφίες ή να απολαύσεις βίντεο και παιχνίδι σε εξαιρετική ποιότητα, αφού το Moto E διαθέτει οθόνη 5’’HD. Με τον Splashproof σχεδιασμό του δεν χρειάζεται να ανησυχείς για πιτσιλιές, ψιχάλες και σταγόνες βροχής. Και φυσικά, με τον γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή και το 4G μπορείς να δεις ένα βίντεο ή να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι χωρίς διακοπές.

Moto E Plus – όλα σε ένα

Για εσένα που αναζητάς όλο και περισσότερα, το Moto E Plus τα έχει πραγματικά όλα και έρχεται να σε κατακτήσει. Το νέο Moto E Plus διαθέτει μεγάλη οθόνη 5.5’’ HD και μπαταρία 5.000 mAh εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας, που καλύπτει κάθε ανάγκη για δύο ημέρες! Για τις φωτογραφίες σου, το Moto E4 Plus διαθέτει μια οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13-megapixel, με αυτόματη εστίαση και LED flash, ενώ για τις selfies, έχει εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 megapixel, χαρακτηριστικά που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Με τη δύναμη που προσφέρει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής και η συνδεσιμότητα 4G, το νέο Moto E plus ξεπερνά τις προσδοκίες σου.

Μη χάσεις χρόνο!

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα Public ή το public.gr για να κάνεις δικό σου ένα Motorola Smartphone.

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε νέο, Public!