Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Power Banks, τη νέα φορητή πηγή ενέργειας για όλα τα smartphones, μόνο στα Public!

Περίληψη: Βρες τη δική σου φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία για απόλυτη ελευθερία και απεριόριστη...

Βρες τη δική σου φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία για απόλυτη ελευθερία και απεριόριστη χρήση των συσκευών σου.

 Μένετε συχνά δίχως μπαταρία στο κινητό σας; Τα καταστήματα Public www.public.gr/blog.public.gr συστήνουν στην ελληνική αγορά τη μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων συσκευών Power Banks.

 Τα Power Banks είναι φορητές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που συνδέονται με το κινητό ή οποιαδήποτε άλλη USB συσκευή, επιτρέποντάς σας να τις φορτίζετε οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε!

 Τα Power Banks διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων ικανοποιώντας τις διαφορετικές χρήσεις και προτιμήσεις! Καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών που ποικίλουν από μια απλή φόρτιση έως τις ανάγκες του επαγγελματία που κάνει πολύωρη χρήση του κινητού και του tablet ή του ταξιδιώτη που δεν έχει πρόσβαση στο ρεύμα για πολλές ώρες. 

 Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση των έξυπνων συσκευών, των smartphones και των tablets τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει στην ανάγκη παροχής ενέργειας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για τις συσκευές μας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως 50% των χρηστών smartphones «μένουν» από μπαταρία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Κατά μέσο όρο και ανάλογα με την μπαταρία του smartphone, τα Power Banks με χωρητικότητα από 4000mAh και πάνω, μπορούν να σας εξασφαλίσουν 2 πλήρεις φορτίσεις κινητού!   

 Στα Public μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας επώνυμη «τράπεζα ενέργειας» ανάλογα με τις ανάγκες σας:

 

  • · To οικονομικό POWER SONY CPV-LSB MICRO USBCHARGER για περιστασιακή χρήση φόρτισης.
  • · Το προφορτισμένο για άμεση χρήση POWER SONY CPV-3L 2800mAh MICRO USBCHARGER, που σας εξασφαλίζει περισσότερες από 1 φορτίσεις κινητού.
  • · Το POWER SONY 5000mAh BLACK MICRO USBCHARGER που εξασφαλίζει περισσότερες από 2 φορτίσεις κινητού και τουλάχιστον 1 φόρτιση tablet.
  • · Το πολύ μικρό και διακριτικό BANK PURO 2200mAh BLK/BLUE/GOLD/SILVER, με δυνατότητα κάλυψης όλης της γκάμας των smartphones.
  • · To επίσης διακριτικό POWER BANK PURO 4000mAh BLUE/WHITE που σας εξασφαλίζει 2 πλήρεις φορτίσεις για κινητά και μια φόρτιση για τα περισσότερα tablet.
  • · To κατάλληλο για όλες τις συσκευές POWER BANK ADATA PV100 MICRO USBCHARGER, που εξασφαλίζει περισσότερες από 2 φορτίσεις κινητού και τουλάχιστον 1 tablet.
  • · Το POWER BANK ADATA 5000MAH PINK MICRO USBCHARGER κατάλληλο για όλα τα smartphones και tablets, που εξασφαλίζει περισσότερες από 2  φορτίσεις κινητού και τουλάχιστον 1 tablet.
  • · Το οικονομικό POWER BANK NOKIA MICRO USBDC-18 κατάλληλο για όλα τα smartphones.
  • · Το POWER BANK SAMSUNG PORTABLE BATTERY PACK WH, κατάλληλο για όλα τα smartphones και tablet.

 Επιπλέον μόνο στα Public, έχετε τη δυνατότητα με κάθε αγορά κινητού έως και τις 30 Ιουνίου να κερδίζετε έκπτωση 50% για κάθε αγορά επώνυμου Power Bank.

 Θέλεις περισσότερη ενέργεια για απόλυτη ελευθερία. Θέλεις Public.

  Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!download