Οι νικητές των διπλών προσκλήσεων για το "Σπάταλο Τερατάκι"!

Περίληψη: Μια διασκεδαστική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη «Το Σπάταλο Τερατάκι», ζωντανεύει στην παιδική...

Μια διασκεδαστική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη «Το Σπάταλο Τερατάκι», ζωντανεύει στην παιδική σκηνή του Μικρού Παλλάς, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και με τη μοναδική μουσική του Πάνου Μουζουράκη! Και επειδή το Public Blog φροντίζει πάντα να σας προσφέρει τα καλύτερα, εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του 5 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Το Σπάταλο Τερατάκι", σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας, μέσα από τον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε εδώ! Η κλήρωση έγινε και οι 5 τυχεροί νικητές των διπλών προσκλήσεων είναι: 
ΕΛΕΝΑΡΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗΡΗΓΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΦΥΤΣΙΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΤΣΙΛΙΜΠΑΚΟΥ
ΑΘΗΝΑΜΕΛΕΝΤΗ
 *Η κλήρωση αφορά μόνο τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30/1 (15.00) και την Κυριακή 31/1 (12.00, 15.00). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την κατοχύρωση της θέσης τους σε μία από τις παραπάνω ημέρες που θα επιλέξουν. Καλή διασκέδαση! Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog για ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς!