Οικονομικά αξεσουάρ έως €30 για το κινητό σας

Περίληψη: Η κατοχή ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου καλύπτει πολλές από τις καθημερινές μας ανάγκες,...

Η κατοχή ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου καλύπτει πολλές από τις καθημερινές μας ανάγκες, ειδικά αν το συνδυάσουμε με χρήσιμα περιφερειακά.

Τα περισσότερα από αυτά τα περιφερειακά προσφέρουν σημαντικές ευκολίες. Όταν μάλιστα δεν κοστίζουν και αρκετά χρήματα, είναι η καλύτερη ευκαιρία για αγορά. Τα Public ξεχώρισαν για εσάς τρία αξεσουάρ για το smartphone σας με κόστος κάτω από €20.

Powerbank PuroΗ διάρκεια της μπαταρίας είναι ένα από τα σημαντικά προβλήματα των σημερινών smartphones και μία εξωτερική πηγή ενέργειας είναι πάντα μια καλή λύση. Η Puro προσφέρει τη σειρά SmartLine powerbanks, που καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισης smartphones εν κινήσει, παντού και πάντα. Διαθέτουν εξωτερικό κέλυφος από αλουμίνιο, είναι μικρά σε μέγεθος και προσφέρει σύνδεση μέσω micro USB για παροχή ενέργειας. Προσφέρει κύκλο ζωής έως και 500 φορές και μπορεί να φορτίσει τα περισσότερα smartphones για 4-5 ώρες. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα click εδώ SBS Selfie Stand ΤρίποδοH SBS είναι από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στην κατασκευή περιφερειακών smartphones και δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει λύση για τους λάτρεις των selfies. Το SBS Selfie Stand Tripod έρχεται να στηρίξει το smartphone σου και να σου δώσει την ευκαιρία να τραβήξεις την καλύτερη δυνατή πόζα. Το μήκος των ποδιών του είναι 10 εκατοστά, ενώ είναι συμβατό με τα περισσότερα smartphones της αγοράς με διαστάσεις έως και 8 εκατοστά. Μπορείς να το κάνεις δικό σου με ένα click εδώ SBS Telescopic Selfie Stick Τα selfie sticks είναι από τα πιο εμπορικά προϊόντα στην αγορά των smartphones και η SBS καταθέτει τη δική της πρόταση. Το SBS Telescopic Selfie Stick είναι πτυσσόμενο και φτάνει σε μήκος το 1 μέτρο, είναι συμβατό με όλα τα smartphones που «φορούν» iOS 5 και Android 4.2.2 για οποιαδήποτε νεότερη έκδοση, ενώ προσφέρει και ενσωματωμένο καλώδιο σύνδεσης 3.5mm και κουμπί λήψης στον βραχίονα. Ο προσαρμογέας από καουτσούκ είναι ιδανικός για την τοποθέτηση κάθε σύγχρονου smartphone. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα click εδώ