«Ήρθε το χαρτί»: Το ξεκαρδιστικό ημερολόγιο του... οπλίτη Κώστα Μαλιάτση-Σάλα έφτασε στα Public!

Περίληψη: Είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες YouTubers, το κανάλι του μετρά πάνω από 258.000 subscribers...

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες YouTubers, το κανάλι του μετρά πάνω από 258.000 subscribers και κάθε καινούργιο βίντεο χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να συγκεντρώσει χιλιάδες views. Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας μπορεί να σπούδασε οδοντικός, αλλά -ευτυχώς για εμάς- τον κέρδισε η κωμωδία. Αδυναμία μας το ξεκαρδιστικό του σόου μαγειρικής «Cooking Maliatsis», το οποίο πρόσφατα έριξε αυλαία. Άμεσος, ευφυής, ακούραστος, αντιμετωπίζει κάθε «στραβή» που του προκύπτει με χιούμορ.

Έτσι και πέρυσι τον Ιούνιο, όταν... ήρθε το χαρτί για να μπει φαντάρος και βρέθηκε αντιμέτωπος με όλα τα αστεία και παράδοξα που έχουν ζήσει οι περισσότεροι έλληνες φαντάροι. Κάθε βράδυ, λοιπόν, στο στρατόπεδο, λίγο πριν κοιμηθεί, ηχογραφούσε τις εμπειρίες του σχολιάζοντάς τις με τρόπο απολαυστικό και κάπως έτσι προέκυψε το πρώτο του βιβλίο, που κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Χρονικό, με τίτλο -τι άλλο;- «Ήρθε το χαρτί» και υπότιτλο «Κωμικό ημερολόγιο ενός οπλίτη».

Η ιστορία του ξεκινά κάπως έτσι:...Πας σ’ έναν τυπά εκεί μπροστά, σε κοιτάει και ρωτάει το θεϊκό: «Δεν πιστεύω να έχεις κινητό με κάμερα μαζί σου!» Τον κοιτάς, του πετάς ένα «Όχι βέβαια», γελάτε κι οι δυο σαν μαλάκες, βγάζετε και μια σέλφι...Τα βράδια στη σκοπιά έλεγα τον πόνο μου στο σμαρτ-φον και έτσι μιλήθηκε - γράφτηκε – σώθηκε το «Ήρθε το χαρτί», το πρώτο έβερ γκουγκλ τοκ μπουκ, με τις εμπειρίες μου στο κέντρο κατάταξης, στη μονάδα και μετά η αντίστροφη μέτρηση, το ΛΕΛΕμετρο*. ...πάρε μαζί σου ό,τι σκοτώνει έντομα! Μην πας έτσι στον πόλεμο μ’ αυτά τα πλάσματα!«Απολύομαι ψαρούκλες τα μαλιά μου κάνουν μπού...». Αυτό ήταν!«ΛΕΛΕ». Σταματάω κάπου εδώ και τρέχω φωνάζοντας! Στρατιώτης Υγειονομικού, Κωνσταντίνος Μαλιάτσης 2017 Γ’ ΕΣΣΟ.*«Λήξη Ενός Λανθασμένου Έτους» ή «Λέω Επιτέλους Λόγια Ελευθερίας»Ένα ξεκαρδιστικό ημερολόγιο, λοιπόν, για όσα συνέβαιναν εντός στρατοπέδου αφιερωμένο «σε όσους ξαγρυπνάνε από το άγχος τους σκεπτόμενοι τη θητεία που έρχεται», όπως σημειώνει ο ίδιος. Με αφορμή την κυκλοφορία του, αποφασίσαμε να χαρίσουμε το «Ήρθε Το Χαρτί» σε πέντε (5) τυχερούς.Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι κινητές είναι οι εξής: Ματθαίος Μήτσης Αναστάσιος Δαλκιρανίδης Δέσποινα Λεβέντη Χριστόφορος Ζαχαριαδάκης Ελευθέριος Λούπης Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!