Καθίστε σπίτι με παρέα (και) επιτραπέζια!

Περίληψη: Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα... τέλος! Δυστυχώς (ή ευτυχώς), το καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες που έβγαινες...

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα... τέλος! Δυστυχώς (ή ευτυχώς), το καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες που έβγαινες έξω απλά με ένα μπλουζάκι ανήκουν στο παρελθόν. Ο Νοέμβριος μπήκε με... πυγμή και μαζί του έφερε θερμοκρασίες... Βλαδιβοστόκ! Εκεί που το "έξω" ήταν το προφανές και το "μέσα"... ούτε καν, τώρα η γλυκιά θαλπωρή του καναπέ έχει κάνει ρουά ματ στο κρύο, σκοτεινό και αφιλόξενο "έξω". Εμείς σου προτείνουμε να αφήσεις τις ταινίες και να μπεις κι εσύ με την παρέα σου στον συναρπαστικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών!

Το κλασικό

Δε νομίζουμε πως χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το Trivial Pursuit το ξέρουν και οι... πέτρες! Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει τα "τυράκια" του "τρίβιαλ", αν και πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν τις απαντήσεις για να τα πάρουν! Εγγυημένο να σε κρατήσει κολλημένο για... ώρες... μέρες... μήνες!

Το νέο αίμα

[gallery columns="2" link="none" size="full" ids="54592,54593"] Η νέα μόδα είναι τα "escape rooms"! Σου έχουμε δύο προτάσεις για την ίδια κατηγορία, των παιχνιδιών "απόδρασης", το "Escape Room" και το "Unlock!", για να μεταφέρεις το μυστήριο και την ατμόσφαιρα στο σαλόνι σου. Γρίφοι, στοιχεία, εμπόδια και λογική συνδυάζονται για να καθηλώσουν την παρέα σου. Θυμήσου, όμως: δεν κερδίζει ένας, αλλά όλοι μαζί!

Το χαλαρωτικό

Θες κάτι για να περάσεις την ώρα σου, μόνος ή με παρέα, χαλαρώνοντας; Το 3D Colour Therapy Puzzle είναι αυτό που θες! Συναρμολόγησέ το, χρωμάτισέ το όπως θες εσύ και απόλαυσε τη δημιουργία σου με τα γυαλιά 3D που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Για να ξεφύγεις από σταυρόλεξα και sudoku.

Το ...ιμπεριαλιστικό

Πάρε το ρόλο ενός Σκωτσέζου αρχηγού clan και κατάκτησε ολόκληρη τη Σκωτία, από τα highlands μέχρι τις πεδιάδες του Spey, παίζοντας εναντίον των φίλων σου. Ο ικανότερος θα γίνει "Ο βασιλιάς της Σκωτίας", αλλά την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά! Ανάπτυξε τη στρατηγική σου και πάρε το στέμμα!