Και φέτος τα Χριστούγεννα, όλα τα δώρα είναι Public!

Περίληψη: Ευρωπαϊκός αέρας Χριστουγέννων με περιστρεφόμενα carousel, εορταστική ατμόσφαιρα από το παραμύθι του Καρυοθραύστη και εκπληκτικά στολίδια...

Ευρωπαϊκός αέρας Χριστουγέννων με περιστρεφόμενα carousel, εορταστική ατμόσφαιρα από το παραμύθι του Καρυοθραύστη και εκπληκτικά στολίδια μόνο στα Public!Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Public, ο νούμερο 1 προορισμός για δώρα, τα υποδέχονται με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ευρεία γκάμα τιμών! Ειδικά για φέτος τα Χριστούγεννα τα Public «φόρεσαν» τα γιορτινά τους για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους  σε όλη την Ελλάδα μια εορταστική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι!Οι Καρυοθραύστες, του κλασικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, και όλη η μαγεία που τους συνοδεύει βρίσκονται ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα Public και μαζί με τα φανταστικά περιστρεφόμενα carousel, τα απίστευτα στολίδια, τα νοσταλγικά αρώματα και την αγαπημένη μουσική θα καλωσορίσουν μικρούς και μεγάλους και θα τους ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων!Χριστουγεννιάτικα προϊόντα από 1,49€, προσιτές επιλογές δώρων τεχνολογίας ή ψυχαγωγίας, ή συλλεκτικά δώρα για εξειδικευμένα γούστα, ό,τι κι αν επιλέξεις, θα είναι μοναδικό. Πρόσφερε στους αγαπημένους σου ένα δώρο από τα Public και χάρισέ τους χαμόγελα.Όλα τα δώρα είναι Public - CopyΜόνο στα Public θα κάνεις τις ευχές σου υπέροχα χριστουγεννιάτικα δώρα επιλέγοντας μέσα από μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές:
  • Μια μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά χριστουγεννιάτικα προϊόντα όπως: πρωτότυπα στολίδια και γούρια, περίτεχνα ξύλινα παιχνίδια, απίθανα carousel, υπέροχα λούτρινα παιχνίδια, περίτεχνα διακοσμητικά κεριά, επιλεγμένες τσόχες και τράπουλες, χειροποίητες ευχετήριες κάρτες καθώς και ιδιαίτερα είδη συσκευασίας σε περιμένουν στα Public για να φτιάξεις μαγικά δώρα και να φέρεις το πνεύμα των Χριστουγέννων σπίτι σου!
  • Mοναδικά προϊόντα τεχνολογίας όπως tablets, smartphones, laptops και TV σε περιμένουν στα Public για να διαλέξεις αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σου! Επιπλέον μόνο εδώ θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε περιφερειακά και αξεσουάρ για να συνοδεύσεις τη συσκευή σου!
  • Εάν είσαι λάτρης των gadgets στα Public θα βρεις μεταξύ άλλων smartwatches, activity trackers καθώς επίσης, ηλεκτρονικά πατίνια ισορροπίας Powerboards για να έχεις το μέλλον στα πόδια σου και VR headsets για να δεις την πραγματικότητα από μια άλλη οπτική! Επίσης, αποκλειστικά στα Public σε περιμένουν τα νέα τηλεκατευθυνόμενα Parrot minidrones για εντυπωσιακά βίντεο στο νερό, στη γη ή στον αέρα!
  • Μια απίστευτη γκάμα από θήκες για τις αγαπημένες σου συσκευές σε υπέροχα σχέδια και χρώματα σε περιμένουν στα Public για να τις ανακαλύψεις!
  • Επιπλέον στα Public θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να αυτοματοποιήσεις τις διαδικασίες στον χώρο σου: ασύρματοι συναγερμοί και IP cameras για να παρακολουθείς το σπίτι από το smartphone ή το tablet σου, έξυπνες λάμπες και ζυγαριές που ελέγχεις από το κινητό σου και άλλα πολλά gadgets θα κάνουν το δικό σου «έξυπνο σπίτι» πραγματικότητα!
  • Μόνο στα Public θα βρεις τις νέες κάμερες InstaX της Fujifilm, Lomography Instant και Polaroid Snap για να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες στη στιγμή με την παρέα σου αλλά και Action cameras GoPro που θα σε συνοδεύσουν στα extreme sports!
  • Εάν απολαμβάνεις τη ρετρό ατμόσφαιρα και τον εξαιρετικό ήχο του βινυλίου, στα Public σε περιμένουν πικαπ με στυλ και χρώμα με την υπογραφή των εταιρειών Lenco, Crosley, Big Ben και πολλών άλλων!
  • Mια μεγάλη γκάμα από ημερολόγια 2016, νέοι τίτλοι βιβλίων ελληνικών και ξενόγλωσσων καθώς επίσης συλλεκτικά λευκώματα, μαγικά παιδικά βιβλία και coffee table books σε περιμένουν στα καταστήματα Public να τα ξεφυλλίσεις και να τα προσφέρεις στον εαυτό σου ή σε φίλους σου ως δώρο!
  • Χριστουγεννιάτικες ταινίες σε σε DVD, Blu- Ray και 3D Blu- Ray θα συνοδεύσουν τις βραδιές των Χριστουγέννων στο σπίτι με την οικογένεια ή με φίλους ενώ με τα Χριστουγεννιάτικα cd’s από 2,99 θα εξασφαλίσεις το πλέον χαρμόσυνο σάουντρακ για τις μαγικές μέρες του Δεκέμβρη!
  • Χιλιάδες games για pc και όλες τις κονσόλες για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ημέρες άδειας σου σε περιμένουν στα Public! Και μην ξεχνάς ότι μόνο εδώ θα βρεις την πλήρη γκάμα σε κονσόλες Nintendo καθώς και όλες τις νέες κυκλοφορίες σε games για Nintendo!
  • H πληρέστερη γκάμα σε επιτραπέζια, για να βρίσκεσαι με τους αγαπημένους σου φίλους κάθε μέρα και να διασκεδάζετε με ατελείωτα παιχνίδια, καθώς και ποιοτικά επώνυμα παιχνίδια (Playmobil, Lego, Mattel κα) για όλες τις ηλικίες σε περιμένουν στα Public! Επιπλέον, τα μηχανοκίνητα συναρμολογούμενα της γαλλικής εταιρείας Meccano για δημιουργικές κατασκευές από μικρούς και μεγάλους θα τα βρεις μόνο εδώ!
  • Τέλος, εάν είσαι φαν της ταινίας Ο Πόλεμος των Άστρων, στα Public θα βρεις μια απίστευτη ποικιλία σε προϊόντα Star Wars (επιτραπέζια, φιγούρες, video games, βιβλία, comics, εγκυκλοπαίδειες, σάουντρακ κτλ) για να μπεις στο κλίμα λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας.
Η παραμυθένια ατμόσφαιρα στα καταστήματα Public συμπληρώνεται από εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα events για μικρούς και μεγάλους! Ενημερωθείτε για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο blog.public.gr!Όλα τα δώρα είναι Public! Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! download