Λαμπάδες: Πώς να επιλέξεις ανάλογα με το γούστο ή την ηλικία!

Περίληψη: Όταν ο Morrissey τραγούδησε “there is a light that never goes out”, δεν αναφερόταν σε...

Όταν ο Morrissey τραγούδησε “there is a light that never goes out”, δεν αναφερόταν σε φως λαμπάδας προφανώς, όμως είχε ένα point. Γιατί το φως της αγάπης πράγματι δεν σβήνει ποτέ – και οι γιορτές είναι πάντα μια αφορμή να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους το θυμίσουμε! Κάθε ηλικία έχει τα δικά της μυστικά – αυτό είναι γνωστό. Και το φετινό Πάσχα, ό,τι χρειαστείς θα το βρεις στο Public!

Στα Public λοιπόν υπάρχουν οι κατάλληλες λαμπάδες για τον καθένα. Και δεν μιλάμε μόνο για παιδιά ηλικίας 3-17 ετών, για τα οποία η εύρεση της κατάλληλης λαμπάδας γίνεται παιχνιδάκι, από τη στιγμή που το «ράφι του Πάσχα» χωρίζεται σε κατηγοριοποιημένες επιλογές... Οι ενήλικες που θέλουν να κάνουν Ανάσταση με στιλ, βρίσκουν κι αυτοί το νόημα της γιορτής, μέσα από μια τεράστια ποικιλία επιλογών! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα παιδιά. Μια οικονομική αλλά και πολύ ξεχωριστή πρόταση, είναι η Λαμπάδα ΤY Beanie Boos, με τα μικρά λούτρινα αρκουδάκια να φέρνουν το fun στις προσχολικές ηλικίες. Όσο για τη Λαμπάδα PJ Masks Scooter, κατάλληλη για παιδιά από 2 έως 5 ετών, δίνει δώρο ένα scooter με 3 ρόδες για βόλτες μέσα στο σπίτι, την αυλή ή τη βεράντα!

Μια girlie επιλογή για μικρά και μεγάλα κορίτσια είναι η Λαμπάδα Στεφάνι με Ροζ Λουλούδια. Όχι ότι τα αγοράκια μένουν παραπονεμένα… Μπορούν να κάνουν το δικό τους ταξίδι στα σύννεφα με τη μπεζ Λαμπάδα Ξύλινο Αεροπλάνο. Και οι δύο έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από την εταιρία La Joie – και οι δύο αναδύουν μια λεπτή αίσθηση κομψότητας.

Οι χειροποίητες λαμπάδες του Public βέβαια δεν τελειώνουν εδώ – και αποτελούν την ιδανική επιλογή αν θέλουμε να κάνουμε δώρο στο σύντροφό μας, τη φίλη μας, τον αδερφό μας και πάει λέγοντας. Πέρα από την εταιρία La Joie, η Makris και η Synchronia φέρνουν επίσης τη δική τους ξεχωριστή αισθητική χέρια μας, με λαμπάδες όπως Μπρελόκ Ασπρόμαυρη Καρδιά, Bραχιολάκι με Μάτι και Κορνίζα Λουλούδι, σε διάφορα χρώματα. Τέλος, λίγο πιο πέρα, κούκλες Barbie, Avengers, Shopkins, Πριγκίπισσες Disney, Εκτοξευτές Nerf και Hot Wheels διεκδικούν μια θέση στα παιδικά χεράκια - και μας θυμίζουν πως η Γιορτή και το Παιχνίδι είναι έννοιες ταυτόσημες. Καλό Πάσχα σε όλους!