Must-have: 5 απαραίτητα αντικείμενα για την πασχαλινή σου εξόρμηση!

Περίληψη: Ζήτησες άδεια, την είδες να εγκρίνεται, σκέφτηκες ποια ρούχα θα πάρεις, τους ανθρώπους που θα...

Ζήτησες άδεια, την είδες να εγκρίνεται, σκέφτηκες ποια ρούχα θα πάρεις, τους ανθρώπους που θα δεις και τα μέρη που θα επισκεφτείς. Τι μένει λοιπόν να διευθετήσεις, πριν τη μεγάλη απόδραση του Πάσχα; Τα Public σου παρουσιάζουν τα 5 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την «πασχαλινή» βαλίτσα σου!

Μπουκάλι θερμός

Ποιος θέλει να πιεί ζεστό νερό σε μια εκδρομή στο βουνό; Ποιος επιθυμεί να γευτεί κρύο το τσάι του, απλά και μόνο επειδή καθυστέρησε λίγα λεπτά να το πιει; Το Chilly’s Bottle διατηρεί το ρόφημά σου παγωμένο για 24 ώρες, ή καυτό για 12 ώρες, χωρίς να επηρεάζεται από την εξωτερική θερμοκρασία, ώστε να το απολαμβάνεις όπως σου αξίζει. Διαθέτει βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο, οπότε το ρίχνεις στην τσάντα σου και ξενοιάζεις. Δες τα όλα.

Σακίδιο

Μιας και η κουβέντα ήρθε στις τσάντες, το σακίδιο The Original Book Bag είναι άκρως πρακτικό για εκδρομές. Φτιαγμένο από αγνό βαμβάκι και με όμορφο πετρόλ χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει, χωράει μέσα βιβλία, φορητό υπολογιστή, καλλυντικά, παιχνίδια, το θερμός που λέγαμε παραπάνω και μια αλλαξιά εσωρούχων, για παν ενδεχόμενο… Δες όλα τα σακίδια.

Βούρτσα & τσιμπιδάκια

To να βρεθείς στη μέση του πουθενά χωρίς μια βούρτσα να ξεμπλέκει τα μαλλιά σου, είναι κάτι που λογικά δεν θα ήθελες να σου συμβεί. «Ποιος θα με δει;» ίσως αναρωτηθείς, αλλά να σου θυμίσουμε ότι πιθανότατα θα ανεβάσεις μια selfie στο Instagram, οπότε η ερώτηση ακυρώνεται. Η αρωματική βούρτσα-ανανάς NPW λοιπόν, που αφήνει ένα ελαφρύ άρωμα του γνωστού φρούτου, καθώς και η βούρτσα-καθρεφτάκι Nice Hair της Legami, θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη. Διαλέγεις και παίρνεις (και χτενίζεσαι!). Όσο για τα τσιμπιδάκια LEGAMI Bobby Pins, κυκλοφορούν σε μια όμορφη συσκευασία 20 τεμαχίων, σε χρυσό, μπλε, πράσινο, ροζ και μαύρο χρώμα. Κράτησε το στιλ και τα μαλλιά σου στη θέση τους, με τον πιο κομψό και πρακτικό τρόπο! Δες προϊόντα προσωπικής φροντίδας.[gallery link="none" size="full" ids="58424,58425,58426"] [gallery link="none" columns="2" size="full" ids="58428,58429"]

Ενυδατική κρέμα

Αν θέλεις χέρια απαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ενυδατική κρέμα NPW – Mermaid με άρωμα κίτρου σου εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια υφή. Άσε που το υπέροχο σχήμα όστρακου αχιβάδας, θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους σε δουν να τη χρησιμοποιείς. Και αν αναζητάς και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, δες εδώ.

Αρωματικά μαντιλάκια

Πες ότι την ώρα που πας να χαιρετίσεις κάποιον γνωστό από τα παλιά μετά τον Επιτάφιο, αντιλαμβάνεσαι ότι έχει μείνει λεκές στο πουκάμισο από τις προετοιμασίες του πασχαλινού γεύματος! Η λύση είναι εύκολη! Ένα αρωματικό μαντιλάκι θα κάνει τη δουλειά του και εσύ θα βγεις ασπροπρόσωπος. Εξοπλίσου με τα υγρά μαντιλάκια Legami και θα μας θυμηθείς!Last but not least, στα ράφια του Public μπορείς επίσης να βρεις και άλλα απαραίτητα για το ταξίδι, όπως: …μια μεγάλη ποικιλία σε pοwerbanks για να μη μείνει ποτέ από μπαταρία το κινητό σου …τα καλύτερα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου για να οδηγείς μετά μουσικής …πρακτικά αξεσουάρ ταξιδιού όπως μαξιλαράκια, πιστολάκι και θήκες για να είσαι άνετη κι ωραία …τουριστικούς οδηγούς για να ξέρεις πού να πας – και να μη χάσεις το δρόμο του γυρισμού!