Public Café Σύνταγμα, με νέο ανανεωμένο μενού!

Περίληψη: Το Public Café, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, σας περιμένει με...

Το Public Café, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, σας περιμένει με την πιο όμορφη θέα της Αθήνας και νέο μενού, που αναμένεται να γίνει talk of the town! 

Το νέο μενού περιλαμβάνει πιάτα υψηλής αισθητικής και ευρηματικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Ριζότο με ποικιλία άγριων μανιταριών και παρμεζάνα, κριθώτο με κοτόπουλο, μαστέλο Χίου και θυμάρι, λιγκουίνι με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, μοτσαρέλα, βασιλικό και παρμεζάνα και (τρυφερά) χοιρινά μπριζολάκια με καπνιστή πάπρικα είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που δημιούργησε η ομάδα του Public Café με head chef τον Δημήτρη Κοκκαλίδη.

public10small

Πλούσιο πρωινό με χορταστικές ομελέτες, παραδοσιακές πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν, ποικιλία από καφέ και απολαυστικά ροφήματα καθώς και λαχταριστά γλυκά θα συντροφεύσουν κάθε στιγμή της ημέρας σας ενώ από τις 20.00 τα δροσερά κοκτέιλς υπόσχονται να εκπλήξουν τον ουρανίσκο σας και να σας συντροφεύσουν μέχρι αργά το βράδυ!

public3small

Επιπλέον το Public café Συντάγματος παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης και υποδοχής εκδηλώσεων για επαγγελματικά brunches, luncheons, cocktails, εταιρικές παρουσιάσεις και parties με ολοκληρωμένα πακέτα προσφορών και σε συνδυασμό με την αίθουσα εκδηλώσεων στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος. Επίσης, ειδικές ενέργειες λαμβάνουν χώρα στο Public Café όπως για παράδειγμα το ειδικό «ποδοσφαιρικό» μενού για την περίοδο των αγώνων του Μουντιάλ 2014!

Το Public Café με τον μοντέρνο, φωτεινό και όμορφο χώρο του καθώς και με το χορταστικό μενού του είναι το απόλυτο meeting point στην καρδιά της Αθήνας, στον 5ο όροφο του καταστήματος Public στο Σύνταγμα! Ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Public Café

Καραγιώργη Σερβίας 1 – Πλ. Συντάγματος

Τηλέφωνο:  210 3239101

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!download