Netflix junkie; 4 σειρές για να δεις στις διακοπές σου!

Περίληψη: Καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό, στο νησί, στην πόλη, στο βουνό ή στη θάλασσα; Με πλοίο,...

Καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό, στο νησί, στην πόλη, στο βουνό ή στη θάλασσα; Με πλοίο, λεωφορείο, τρένο ή αεροπλάνο; Ως γνωστόν, σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι, ωστόσο αν το ταξίδι διαρκεί κάποιες ώρες, υπάρχει τρόπος να τις κάνεις να περάσουν πιο γρήγορα. Κατέβασε στο κινητό, το tablet ή το laptop ταινίες ή επεισόδια σειρών από το Netflix, που δεν πρόλαβες να δεις το χειμώνα, κάθισε αναπαυτικά και καλό ταξίδι. Αν λοιπόν δεν θες να χάσεις βλέμμα του Berlin, ατάκα του Tommy Shelby ή τη νέα σεζόν της αγαπημένης σου σειράς, απόκτησε τώρα τις νέες προπληρωμένες Netflix gift cards που θα βρεις αποκλειστικά στα Public και παρακολούθησε τις προτάσεις μας.

Altered Carbon

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Richard K. Morgan, το Altered Carbon μας μεταφέρει 360 χρόνια στο μέλλον σε ένα φουτουριστικό San Francisco, γνωστό πλέον ως Bay City. Σχεδόν τίποτα δεν είναι το ίδιο αφού οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων μπορούν να ψηφιοποιηθούν και να αποθηκευτούν στα λεγόμενα "cortical stacks". Ένα κράμα επιστημονικής φαντασίας, δυστοπίας και cyberpunk που θα σας καθηλώσει!

La casa de papel

Ένας μυστήριος και πολυμήχανος τύπος ονόματι El Professor προσεγγίζει οκτώ σεσημασμένους κακοποιούς με ξεχωριστά “ταλέντα” στην παρανομία, με σκοπό να τους μυήσει στο ανήκουστο σχέδιό του. Τους εκπαιδεύει μεθοδικά για μήνες, ώστε όταν έρθει η στιγμή να καταλάβουν το νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ο σκοπός τους δεν είναι απλώς να διαπράξουν μία εντυπωσιακή ληστεία, αλλά να τυπώσουν καινούργια χαρτονομίσματα ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Black Mirror

Ανθολογία αυτοτελών επεισοδίων όπου παρουσιάζει τη ζωή τώρα ή μέσα στα επόμενα 10 λεπτά, σε μία κοινωνία αιχμάλωτη της τεχνολογίας, των προκαταλήψεων, του εθισμού της από τον «μαύρο καθρέφτη» των συσκευών που την ορίζουν. Οι απρόβλεπτες συνέπειες, οι κακές εκτροπές αλλά και οι ουτοπικοί κόσμοι που μπορεί να ανακαλύψουμε. Μαύρες σκέψεις, λεπτό χιούμορ, σκληρή σάτιρα.

Peaky Blinders

Παράνομος τζόγος, γκανγκστεριλίκια, εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και αλκοόλ. Όλα τα καλά και νόμιμα που θα μπορούσε να κάνει μια συμμορία στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας του 1900 αμέσως μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Peaky Blinders είναι ουσιαστικά μια οικογένεια η οποία προέρχεται από την εργατική τάξη αλλά χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να τα καταφέρει.Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να έρθεις σε ένα κατάστημα Public, να διαλέξεις τη συνδρομή που σου ταιριάζει των 15€, 25€ και 50€, για σένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να απολαύσεις μεγάλη ποικιλία βραβευμένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ και άλλων, σε χιλιάδες συσκευές (Smart TVs, Smartphones, Consoles, Desktops / Laptops) με σύνδεση στο Internet. Μην αργείς! Mάθε περισσότερα εδώ.