Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» στο εξώφυλλο του NBA 2K19!

Περίληψη: Πριν από λίγες ώρες, το NBA της 2K Games, το πιο δημοφιλές μπασκετικό videogame, έκανε τα… αποκαλυπτήρια του...

Πριν από λίγες ώρες, το NBA της 2K Games, το πιο δημοφιλές μπασκετικό videogame, έκανε τα… αποκαλυπτήρια του νέου του packshot - έκτοτε όλα τα αθλητικά και gaming sites ποστάρουν μανιωδώς ότι στο εξώφυλλό του θα βρίσκεται ο «δικός μας» αστέρας του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο!Οι παραγωγοί του παιχνιδιού NBA 2K19 μάλλον δεν χρειάστηκε να παραθέσουν επιχειρήματα για την επιλογή τους, αφού η χρυσή πορεία του «Greek Freak», από την πρώτη κιόλας σεζόν της καριέρας του στο NBA, εξηγεί γιατί επιλέχθηκε για το εξώφυλλο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 για Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία ήδη στο public.gr!

Mε κάθε επισημότητα, λοιπόν, η 2Κ και ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς γνωστοποίησαν τη συνεργασία τους, με τον Γιάννη να γίνεται ο πρώτος διεθνής παίκτης εκτός ΗΠΑ, του οποίου η φιγούρα θα κοσμεί packshot του θρυλικού video game. Και όλα δείχνουν ότι «εξαργύρωσε» την εξαιρετική σεζόν που ολοκλήρωσε στο ΝΒΑ με τον καλύτερο τρόπο!«Είναι τιμή μου να είμαι ο πρώτος μη αμερικανός παίκτης που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του 2Κ19», δήλωσε ο ίδιος μεταξύ άλλων. Στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, ο έλληνας άσσος φρόντισε να γραφτούν συγκεκριμένες λέξεις συνώνυμες με την ιστορία του: Αθήνα, Σεπόλια, αλλά και τα ονόματα των αδερφών του, Θανάσης, Άλεξ, Κώστας και Φράνσις. Δεν λείπει φυσικά το «Greek Freak», το θρυλικό πλέον ψευδώνυμό του, αλλά και μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα του, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.Στα Public έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έτσι εξασφαλίσαμε αποκλειστικά την περιορισμένης έκδοσης φιγούρα του από τη σειρά Funko Pop! Όσο για τα παιχνίδια, αναμονή ως τις 14 Σεπτεμβρίου - οι προπαραγγελίες άρχισαν!