Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδίων - Τα Public και η Hasbro μοιράζουν δώρα!

Περίληψη: Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα Κινηματογράφου, Βιβλίου, Ερωτευμένων και γενικότερα, γιορτάζουμε σχεδόν τα πάντα!...

Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα Κινηματογράφου, Βιβλίου, Ερωτευμένων και γενικότερα, γιορτάζουμε σχεδόν τα πάντα! Δεν μπορούμε λοιπόν να σκεφτούμε γιατί να μην υπάρχει και μια Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων παιχνιδιών! Τα επιτραπέζια αποτελούν την κλασσική και πάντα ασφαλή επιλογή για να περάσετε όμορφα στο σπίτι σας και όχι μόνο! Τα Public γιορτάζουν μαζί σας την Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων παιχνιδιών και σε συνεργασία με τη Ηasbro κάνουν δώρο δώρο σε 3 τυχερούς από μία ξεχωριστή Monopoly, το αγαπημένο all time classic κάθε παρέας.

1 Monopoly Here And Now Παγκόσμια Έκδοση

Ξεκινήστε το ταξίδι σας γύρω από το ταμπλό της νέας παγκόσμιας έκδοσης Monopoly Here & Now, αγοράζοντας μέρη & σφραγίδες για να γεμίσετε το διαβατήριο σας! Ο πρώτος που θα το ολοκληρώσει κερδίζει! Στο ταμπλό παρουσιάζονται μέρη από όλον τον κόσμο μετά από την παγκόσμια ψηφοφορία του κοινού! Η Ελλάδα ανήλθε στην 10η θέση παρουσιάζοντας την Ακρόπολη στο πιο ταξιδιάρικο ταμπλό της Monopoly!

1 Monopoly Token Madness

Το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι που διαθέτει 16 πιόνια! Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα οχτώ κλασσικά πιόνια ή ένα από τα χρυσά. Τα χρυσά πιόνια αποτελούνται από πιγκουίνο, τηλεόραση, αυτοκίνητο, emoji Κ. Monopoly, πάπια, ρολόι, τροχός και ένα κουνελάκι παντοφλάκι. Η συσκευασία περιλαμβάνει ταμπλό παιχνιδιού, 16 πιόνια (8 κλασσικά και 8 χρυσά), 28 κάρτες Ιδιοκτησίας, 16 Κάρτες Ευκαιρίας, 16 Κάρτες Απόφασης, χρήματα, 32 σπίτια, 12 ξενοδοχεία 2 ζάρια και οδηγίες. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών

1 Επιτραπέζιο My Monopoly

Η αγαπημένη σου Monopoly συναντά την διασκέδαση μέσα από την My Monopoly! Η My Monopoly είναι ένα νέο προσωποποιημένο επιτραπέζιο παιχνίδι που σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις και να παρουσιάσεις τις αγαπημένες σου στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σου! Το παιχνίδι περιλαμβάνει κενές κάρτες τίτλων, εντολών & αποφάσεων και αυτοκόλλητα για να επιλέξεις τις καλύτερες φωτογραφίες για να δημιουργήσεις το δικό σου ταμπλό My Monopoly!

 Ο διαγωνισμός έχει κλείσει. Δες τους νικητές εδώ!