Η TerraNation στα Public

Περίληψη: Η Δημοκρατία της Παραλίας, το νησί του Πάσχα, η TerraNation & τα Public Τι σημαίνει Δημοκρατία...

Η Δημοκρατία της Παραλίας, το νησί του Πάσχα, η TerraNation & τα PublicΤι σημαίνει Δημοκρατία της Παραλίας; Πού θα βρεις αξιόπιστο εξοπλισμό παραλίας που θα σου κρατήσει για χρόνια; Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα απομονωμένο νησάκι στον Ειρηνικό, το ονομαζόμενο Νησί του Πάσχα, άνθισε ο λαμπρός πολιτισμός των Rapa Nui. Η γλώσσα Rapanui (σήμερα μιλιέται άπταιστα μόνο από 800 περίπου από τους κατοίκους του νησιού), καθώς και τα διάσημα γλυπτά «τα πέτρινα κεφάλια» που ατενίζουν νοσταλγικά τον ουρανό, αποτελούν τα τελευταία απομεινάρια αυτού του πολιτισμού. Η ελληνική εταιρεία TerraNation™  "δανείστηκε" τη γλώσσα των Rapa Nui για να ονοματίσει τις ποιοτικές και πρακτικές δημιουργίες της: KIKIRI, TITEVE, TEHEMOE, NUIKOPU, TANEKOPU, ONEMOE, AGIMOE... Και αν δεν σας λένε τίποτα όλα αυτά, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τα πιο πρακτικά προϊόντα για το καλοκαίρι που μπορείτε να βρείτε φέτος στα Public! Και όσο για το τι σημαίνει Δημοκρατία της Παραλίας: σκεφτείτε τις στιγμές που ευχαριστιόμαστε τον ήλιο, τη θάλασσα και τον ουρανό, είμαστε ο εαυτός μας και χαλαρώνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο... Αυτές τις στιγμές είμαστε όλοι ίσοι! 
Προσωπικά μιλώντας είναι κάποια χρόνια τώρα που δεν κάθομαι πολύ ώρα στην παραλία. Μπορεί και να έχω παραξενέψει, όπως επιμένουν οι φίλοι μου. Αλλά ο αγώνας της ξαπλώστρας, δηλαδή η ομπρέλα που με αναγκάζει να αλλάζω θέση κάθε μια ώρα για να με καλύπτει, η άμμος που με ακολουθεί, η ζέστη που δεν με αφήνει να απολαύσω ένα δροσερό ρόφημα, όλα αυτά, με έχουν αποθαρρύνει.Άκου όμως τώρα να δεις τι γίνεται: με τα προϊόντα της TerraNation™  η οποία ειδικεύεται σε καινοτόμο, αξιόπιστο και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό για την παραλία νομίζω πως η παραμονή μου στην ξαπλώστρα θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη – και ίσως να σταματήσουν και οι φίλοι μου να λένε πως έχω παραξενέψει…Στα Public θα βρω τα εξής: Εξοπλισμό σκίασης με αεροδυναμική σχεδίαση για να μπορώ να χαίρομαι την παραλία ακόμα και στις πιο ζεστές ώρες της μέρας ενώ θα τον έχω ανοίξει μόνο με μια κίνηση! Υποστρώματα παραλίας, ώστε να ξαπλώνω αναπαυτικά και να μετατρέπω την ξαπλώστρα σε κρεβάτι άνετο και απαλό. Ψυγειοτσάντα για τα ροφήματα και το φαγητό, ώστε να μην αναγκάζομαι να πηγαίνω κάθε μισή ώρα στο beach bar για καινούργιο μπουκαλάκι νερό. Πετσέτες απορροφητικές που στεγνώνουν πολύ γρήγορα ενώ διαθέτουν και ειδικές θήκες για να στερεώνονται στην ξαπλώστρα, ομπρέλες με άκρες σε σχήμα Τ για αποφυγή ατυχημάτων και χρηστικά εργαλεία όπως βάση ομπρέλας, μανταλάκια, άγκυρα παραλίας, σελιδοδείκτη, βουρτσάκι για την άμμο ώστε να μην λερώνω το αμάξι στο δρόμο του γυρισμού, καθώς επίσης και cool παιχνίδια για την παραλία όπως τα ζάρια για να παίζω Όνομα-Ζώο- Πράγμα με την παρέα (δείτε το εδώ).Όσο για τις τσάντες τα λόγια είναι περιττά: εγώ, ως μποεμ τύπος, ερωτεύτηκα την TANEKOPU γιατί χωράει τα πάντα, είναι αδιάβροχη και θα την κουβαλάω στην πλάτη με στυλ ενώ, η trend setter κολλητή έχει  ήδη δώσει "ψήφο εμπιστοσύνης" στην TAMAKOPU η οποία είναι κομψή και διαθέτει θήκη ειδική για μεταφορά βρεγμένων αντικειμένων! Και αν είσαι πατέρας και κουβαλάς στην παραλία όλη την "προίκα" της οικογένειας, είμαι σίγουρος ότι θα αγαπήσεις τη τσάντα NUIKOPU- με πλήθος χρήσιμων θηκών και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, αποθηκεύεται εύκολα, διπλώνει, κρεμιέται εύκολα σε κάγκελα, κρεμάστρες ή και στο ίδιο μας το σώμα χωρίς χειρολαβές, είναι αδιάβροχη και χωράει από πετσέτες και παιχνίδια της παραλίας μέχρι αντηλιακό και βατραχοπέδιλα- όλα σε ένα! 

 

Έτσι φέτος θα απελευθερώσω το μυαλό μου από τις λεπτομέρειες (η άμμος που μπήκε στην τσάντα μου ή το πόσο θα δυσκολευτώ να ανοίξω το σκίαστρο..) και θα επικεντρωθώ στα σημαντικά: να χαλαρώσω, να χαρώ τη θάλασσα με την οικογένεια και τους φίλους μου και να απολαύσω τις χαρές της φύσης- εάν βεβαίως δεν μου τα χαλάσει η βροχή! Με άλλα λόγια φέτος το καλοκαίρι, τα προϊόντα της Terra Nation™ θα μας χαρίσουν ευτυχισμένες στιγμές και ξέγνοιαστες διακοπές!

Βρείτε στα 48 καταστήματα Public τα προϊόντα της TerraNation™ και ζήστε μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα : τη διαδρομή, την παραμονή στην παραλία και την αποχώρηση σας από εκεί!  Διαβάστε επίσης στο Public BlogΠαιδικά παιχνίδια, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, αξεσουάρ τεχνολογίας: Δείτε εδώ όλα τα εποχικά προϊόντα για το καλοκαίρι τα οποία σας περιμένουν στα Public!