Record Store Day 2015: Τα Public γιορτάζουν!

Περίληψη: Live μουσική στο Public Συντάγματος από τον EN LEFKO και τον Red Fm...

Live μουσική στο Public Συντάγματος από τον EN LEFKO και τον Red Fm για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δισκοπωλείων.

Τα Public (www.public.gr / blog.public.gr), συμμετέχουν για πέμπτη συνεχή χρονιά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Δισκοπωλείων (Record Store Day) και σας περιμένουν να ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα βινυλίων, συλλεκτικών εκδόσεων καθώς και μία μοναδική προσφορά !

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων (Record Store Day), το Public Συντάγματος σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Απριλίου από το πρωί να γιορτάσετε με πολλή μουσική και ιστορίες για το βινύλιο από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς: Κωνσταντίνο Τζούμα σε μουσική επιμέλεια της Κατερίνας Καφεντζή (Kafka) από τον EN LEFKO από τις 10.00 έως τις 13.00 και Τάκη Γιαννούτσο - Θοδωρή Βαμβακάρη από τον Red Fm από τις 13.00 έως τις 16.00. Επιπλέον, μόνο για εκείνη την ημέρα, οι επισκέπτες  των καταστημάτων Public θα βρουν συλλεκτικές εκδόσεις, ενώ όλα τα βινύλια θα έχουν έκπτωση -23%!

Και μην ξεχνάτε! Ελληνικά, alternative, classic rock, electronica, hip hop, lounge, metal, soundtracks, νέες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες  βρίσκονται στα Public και σας περιμένουν κάθε μέρα να τα εξερευνήσετε!

Η Record Store Day (www.recordstoreday.com/Home) είναι μία γιορτή που τιμά την τέχνη της μουσικής, τους ακροατές που ξέρουν να την εκτιμούν, και φυσικά τους ίδιους τους καλλιτέχνες που την υπηρετούν. Ξεκίνησε το 2007 από την Αμερική και μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο και πλέον αποτελεί θεσμό!

 Στη φετινή Record Store Day, συμμετέχουν περισσότερα από 1.000 δισκάδικα σε όλο τον κόσμο, μαζί τους και τα Public (http://www.recordstoreday.com/Venue/7340) που φροντίζουν στα ράφια τους να εξασφαλίζουν όλες τις ειδικές εκδόσεις, με το χαρακτηριστικό λογότυπο, που τυπώνονται αποκλειστικά και μόνο για εκείνη την ημέρα! Άλλωστε, το να ακούς μουσική δεν εξαντλείται σε megabytes και ακουστικά αλλά πάντοτε θα είναι συνδεδεμένο, ως δραστηριότητα, χόμπι,πολιτιστική δράση με τη διαδικασία της αναζήτησης του φυσικού προϊόντος.

 Για εσάς που θέλετε κάθε μέρα να είναι Record Store Day, σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Απριλίου στα Public!

 

Διαβάστε επίσης στο Public Blog

Record Store Day: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτήν!

 Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!download