Σχολικά: Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή… έλα τώρα στο Public!

Περίληψη: Αγόρασε από νωρίς τα σχολικά σου και επωφελήσου τις προσφορές! Μπορεί να μην ανυπομονείς να ξεκινήσει...

Αγόρασε από νωρίς τα σχολικά σου και επωφελήσου τις προσφορές!Μπορεί να μην ανυπομονείς να ξεκινήσει το σχολείο άρα και οι υποχρεώσεις, αφού …οι διακοπές σου μόλις άρχισαν, αλλά σίγουρα ανυπομονείς να ξεμπερδέψεις από νωρίς με τις αγορές των σχολικών ειδών! Το Public, o νούμερο 1 προορισμός τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, έχει ήδη προετοιμαστεί για τη νέα σχολική χρονιά, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεσαι σε μοναδικές προσφορές μέχρι και τις 5/08.Για να μην τρέχεις λοιπόν τελευταία στιγμή, κάνε τις αγορές σου σε ένα από τα 49 καταστήματα του Public ή στο Public.gr και κέρδισε! Το Public σου δίνει την ευκαιρία να προμηθευτείς νωρίτερα όλα τα σχολικά βιβλία και βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων, από όλους τους εκδότες απολαμβάνοντας μοναδικές επιβραβεύσεις! Από 23 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, με κάθε αγορά βιβλίου ή βοηθήματος κερδίζεις 10% έκπτωση σε όλα τα σχολικά βιβλία και επιπλέον για τους αγαπητούς γονείς, το Public θα προσφέρει δώρο ένα βιβλίο με συμβουλές για να μπορέσουν κι αυτοί με τη σειρά τους να ξεκινήσουν δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά. Οι αγορές αφορούν τόσο τα καταστήματα Public όσο και το public.gr, που την περίοδο αυτή, θα έχει δωρεάν μεταφορικά με κάθε αγορά σχολικού βιβλίου. Για αυτό, αν δεν έχεις πάει διακοπές και ανήκεις στους ανυπόμονους, έλα τώρα στο Public και επωφελήσου από τις pre-back to school προσφορές. Και μην ξεχνάς ότι στο Public θα βρεις:
  • περισσότερες από 1.000 Σχολικές τσάντες για όλες τις τάξεις, σε πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια μόνο από 4,99€
  • σχολικές κασετίνες από 1,19€.
  • μεγάλη ποικιλία σε τετράδια, μπλοκ και σημειωματάρια στις πιο απίστευτες αποχρώσεις και μία τεράστια γκάμα προϊόντων για να τα ανακαλύψεις!
Για την πρώτη ημέρα στο σχολείο ή την επιστροφή στο γραφείο στο Public και στο public.gr, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο σου ξεκίνημα! Και πού ξέρεις, μαζί με τα σχολικά μπορεί να αγοράσεις καλοκαιρινό εξοπλισμό της τελευταίας στιγμής ή εκείνο το wearable που ονειρευόσουν. Γιατί Public είναι ο απόλυτος προορισμός για ό,τι επιθυμείς!#Ανυπομονείς για τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και στα σχολικά; Έλα στα Public!