Μια μεσογειακή μακαρονάδα με φέτα και ντομάτα!

Περίληψη: Με λευκές ή κόκκινες σάλτσες, κρύα σε σαλάτες ή ως βασικό συστατικό ενός σουφλέ, τα...

Με λευκές ή κόκκινες σάλτσες, κρύα σε σαλάτες ή ως βασικό συστατικό ενός σουφλέ, τα μακαρόνια σε οποιαδήποτε μορφή και σχήμα αποτελούν το αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων! Δοκιμάστε να φτιάξετε σπίτι Λιγκουίνι με λιαστή ντομάτα και κρέμα φέτας με την εύκολη συνταγή του Public cafe! Βράστε 500 γραμμάρια λιγκουίνι για 6 λεπτά και τα κρυώνετε. Ταυτόχρονα βάζετε σε ένα κατσαρολάκι λίγο λάδι και σοτάρετε 50 γραμμάρια φρέσκο κρεμμύδι με 70 γραμμάρια  λιαστή ντομάτα, 10 ντοματίνια και σβήνετε με λίγο λευκό κρασί. Στη συνέχεια προσθέτετε 100 ml κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και το αφήνετε να πάρει μια βράση. Προσθέτετε 150 γραμμάρια φέτα και την λιώνετε. Αφού όλο το μίγμα γίνει μια κρέμα προσθέτετε τα μακαρόνια και τελειώνετε με το θυμάρι. Και αν βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, απολαύστε μια χορταστική μακαρονάδα στο Public café Συντάγματος. Αν είστε μακαρονάδες όπως εμείς, βρείτε εδώ βιβλία με περισσότερες συνταγές για χορταστικά πιάτα με ζυμαρικά! large   Εύκολες συνταγές με ζυμαρικά large   Φρέσκα ζυμαρικά large