Sony XF Series: Δες την πραγματικότητα να ζωντανεύει στην οθόνη σου!

Περίληψη: Με νέες τεχνολογίες επεξεργασίας, αναβάθμισης εικόνας και απόδοσης χρωμάτων, αλλά και προηγμένες smart λειτουργίες, η Sony...

Με νέες τεχνολογίες επεξεργασίας, αναβάθμισης εικόνας και απόδοσης χρωμάτων, αλλά και προηγμένες smart λειτουργίες, η Sony μας παρουσιάζει δύο νέες σειρές τηλεοράσεων για το 2018 που αναμένεται να ταράξουν τα νερά! Δίνοντας βαρύτητα στην εικόνα, οι ολοκαίνουριες σειρές XF85 και XF90 σε βάζουν σε έναν νέο κόσμο ψυχαγωγίας, όπου η λεπτομέρεια στην κάθε σκηνή, τα πλούσια και ζωντανά χρώματα και οι απίστευτες αντιθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Επιπλέον με την Android TV της Sony η διασκέδαση φτάνει σε άλλα επίπεδα, αφού απλά και μόνο με μια ερώτησή σου μπορείς να ανακαλύψεις παιχνίδια και φωτογραφίες, μουσική και ταινίες, διαδικτυακό περιεχόμενο αλλά και εφαρμογές!

4 χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά!

4K HDR οθόνη

Με την τεχνολογία HDR και την 4Κ ανάλυση, κάθε pixel γίνεται πιο ακριβές, χαρίζοντας υψηλότερη φωτεινότητα, αντίθεση και έντονο χρώμα! Με αυτό τον τρόπο, οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν παρακολουθείς, το βλέπεις πιο καθαρό και ευκρινές.

Τεχνολογία Full LED

Οι καινούργιες τηλεοράσεις της Sony διαθέτουν ένα πρωτοποριακό σύστημα οπίσθιου φωτισμού που ελέγχει κάθε LED ξεχωριστά, δημιουργώντας εικόνες εντυπωσιακής ακρίβειας. Τώρα, σε κάθε σκηνή θα βλέπεις βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα ανοιχτά χρώματα.

Επεξεργαστής Χ1

Ο επεξεργαστής 4K HDR X1 αναβαθμίζει οτιδήποτε παρακολουθείς, προσεγγίζοντας την ποιότητα 4K HDR και εγγυάται βελτιωμένο βάθος & καθαρά χρώματα σε υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας για εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες. Η σειρά XF85 «φορά» τον 4K HDR Processor X1 ενώ η σειρά XF90 τον βελτιωμένο 4K HDR Processor X1 Extreme.

Οθόνη Triluminos

Χάρη στην τεχνολογία Triluminos, οι νέες Sony τηλεοράσεις αναπαράγουν πιστά κάθε χρώμα, δίνοντας έμφαση στις κόκκινες, πράσινες και μπλε αποχρώσεις (RGB), που είναι δύσκολο να απεικονιστούν με ακρίβεια στις τηλεοράσεις. Με αυτό τον τρόπο, ζεις μια νέα εμπειρία προβολής, απολαμβάνοντας ζωηρές & εντυπωσιακές εικόνες έτοιμες να σου… «μιλήσουν»! Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και όλες τις κορυφαίες Sony τηλεοράσεις με μια βόλτα από τα καταστήματα Public!