Soundtrack: Τι άρεσε περισσότερο στο 50 Shades of Grey!

Περίληψη: Όταν οι φίλες μου με ρωτάνε αν μου άρεσε το 50 Shades of Grey, εγώ...

Όταν οι φίλες μου με ρωτάνε αν μου άρεσε το 50 Shades of Grey, εγώ τους απαντάω «εννοείται, τέλειο cd». Όχι  πως η ταινία δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου – κάθε άλλο (πραγματικά απορώ με αυτούς που την «κράζουν», λες και περίμεναν να δουν τη «Φωλιά του Κούκου», ή ξέρω ‘γω τον «Πολίτη Κέιν»). Προσωπικά όμως, το σάουντρακ, είναι αυτό που με έκανε να κολλήσω περισσότερο απ’ όλα.Το γιατί, νομίζω, είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Έχεις την Annie Lennox να απογειώνει το κλασικό κι αγαπημένο “I put a spell on you” (το είπε τέλεια και στη βραδιά των Grammy’s). Έχεις τον The Weekend, από τους πιο ενδιαφέροντες R&B καλλιτέχνες σήμερα, στο “Earned it”, που έχει και τέλειο videoclip. Έχεις τους Rolling Stones στην original εκτέλεση του “Beast of Burden”. Kαι βέβαια, έχεις το αργό και αισθησιακό remix στο “Crazy in love” της Beyonce, που το ακούς και νιώθεις την επιθυμία να πας στο κρεβατάκι σου με τον καλό σου ή την καλή σου και να το συνεχίσετε από εκεί που το είχατε αφήσει

Πέρα από μια πολύ καλή συλλογή τραγουδιών η οποία λειτουργεί και εκτός ταινίας, το Fifty Shades of Grey: Original Motion Picture Soundtrack (που έφτασε στο νο2 του Billboard 200), είναι και μια ιδανική επιλογή για το σάουντρακ των ερωτικών σου στιγμών.

Και σταματάω εδώ, για να μην προβώ σε προσωπικές λεπτομέρειες Το CD ο CD κυκλοφορεί από την ΕΜΙ UMG και θα το βρείτε εδώ.