Spring games: ανανέωσε την gaming συλλογή σου

Περίληψη: Η αγορά των videogames ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα και όπως είναι λογικό, ολοένα και...

Η αγορά των videogames ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα και όπως είναι λογικό, ολοένα και περισσότερο εμπλουτίζεται η γκάμα των προϊόντων που μπορείς να βρεις κάθε μέρα στα καταστήματα Public, τον απόλυτο προορισμό για κάθε gamer. Για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα του τι νέο βρίσκεται αυτές τις μέρες στα ράφια και τις ηλεκτρονικές σελίδες μας, ετοιμάσαμε ένα σχετικό άρθρο για να σε καθοδηγήσουμε και να σε πληροφορήσουμε σχετικά με ό,τι πρέπει να ‘χεις στη συλλογή σου.

Horizon: Zero Dawn

To PlayStation 4 υποδέχτηκε ένα από τα κορυφαία games που έχουν δημιουργηθεί ποτέ για την κονσόλα της Sony, το Horizon: Zero Dawn. Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από την Guerilla Games, ομάδα πίσω από την πασίγνωστη σειρά Killzone και στη νέα αυτή περιπέτεια, ο παίκτης αναλαμβάνει να βοηθήσει την Aloy να μεγαλώσει σε έναν κόσμο γεμάτο από εχθρικά τέρατα και όπου η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με τον αφανισμό. Μοναδικά γραφικά, καταιγιστική δράση και μία μαγική σύνθεση στοιχείων action και RPG σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του 2017. Κάνε το δικό σου τώρα ή μαζί με το απόλυτο πακέτο για την κονσόλα PS4 Slim 1TB, βάση στήριξης και μια τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus.

Nintendo Switch

Για τους fans της Nintendo, η ιαπωνική εταιρεία έχει ετοιμάσει μία νέα πρόταση στην αγορά των κονσολών. Ο λόγος για το Nintendo Switch, το νέο υβριδικό σύστημα που λειτουργεί τόσο ως οικιακό, όσο και ως φορητό σύστημα. Τυπικά, πρόκειται για ένα gaming tablet με χειριστήρια που προσαρμόζονται δεξιά και αριστερά του, αλλά και που αφαιρούνται για να χρησιμοποιηθούν ως παραδοσιακό controller. Το Nintendo Switch λειτουργεί σε τρία διαφορετικά modes, ως tablet με τα χειριστήρια προσαρτημένα, ως tablet με τα χειριστήρια ανεξάρτητα και ως home console προσαρμοσμένο στην ειδική βάση στήριξης για να βγάλει εικόνα full HD 1080p σε οποιαδήποτε συμβατή τηλεόραση. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με γκρι ή έγχρωμα χειριστήρια από τα καταστήματα Public. [gallery link="file" columns="2" size="full" ids="46663,46664"] Αν τώρα ψάχνετε παιχνίδι για να συνοδεύσετε το Nintendo Switch σας, μην ψάχνετε περαιτέρω, το απόλυτο game περιπέτειας είναι εδώ. Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild είναι το νέο μέρος της πασίγνωστης σειράς της Nintendo και για άλλη μια φορά καλείστε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο του Link και να εξερευνήσετε την Hyrule, αναζητώντας τη λύση σε ένα «σκοτεινό» μυστήριο. Ένας τεράστιος κόσμος γεμάτος φίλους, εχθρούς, σπηλιές με μαγικά μυστικά και έντονη δράση σάς περιμένει! Αγοράστε το τώρα.

Halo Wars 2

Για τους fans του Xbox και της Microsoft, το παιχνίδι που κλέβει αυτήν την περίοδο τις εντυπώσεις είναι το Halo Wars 2. Το νέο μέρος της γνωστής σειράς real time strategy ακολουθεί σε ιστορία τα γεγονότα του Halo 5: Guardians και βάζει στο πεδίο της μάχης γνωστές μονάδες όπως ODST και Spartans και οχήματα όπως το Warthog και το Scorpion. Ζήστε μοναδικές στιγμές σε ένα campaign mode 13 κεφαλαίων, αλλά και στο πλούσιο multiplayer κομμάτι. Αγοράστε τώρα το Halo Wars 2 από τα Public. Για όσους δε, δεν έχουν αγοράσει ακόμη την κονσόλα Xbox One, το Halo Wars 2 προσφέρεται στην Ultimate έκδοσή του και σε ένα μοναδικό πακέτο με το Xbox One S, την μόνη κονσόλα που παίζει έως και 4Κ Blu-ray player.

Mass Effect: Andromeda

Τελευταία στάση στο σημερινό μας ταξίδι στην αγορά των games είναι το Mass Effect: Andromeda. Ο νέος τίτλος της σειράς της BioWare συνεχίζει το επικό ταξίδι και μας επαναφέρει στον κόσμο του τίτλου μετά τα γεγονότα του Mass Effect 2. Ο παίκτης χειρίζεται έναν εκ των δύο αδερφών Ryder και γίνεται ένας Pathfinder που αναζητά κατοικήσιμους πλανήτες στο γαλαξία της Ανδρομέδας. Παίξτε solo ή και online με έως και 4 άτομα για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες δράσης και μάχης! Αγοράστε τώρα το Mass Effect: Andromeda για PS4, Xbox One ή PC.