Summer stories με τους Μ. Φάμελλο, Κ. Μακεδόνα & Γ. Καζαντζή

Περίληψη: Ήλιος, θάλασσα, άμμος.. ονειρεύεσαι διακοπές δίπλα στο κύμα; Πού σου αρέσει να διαβάζεις; Ποιο βιβλίο έχεις...

Ήλιος, θάλασσα, άμμος.. ονειρεύεσαι διακοπές δίπλα στο κύμα; Πού σου αρέσει να διαβάζεις; Ποιο βιβλίο έχεις συνδέσει με τις διακοπές σου; Το Public Blog μίλησε με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, μουσικούς, ηθοποιούς και καλλιτέχνες και συγκέντρωσε τις αγαπημένες τους αναμνήσεις! Διαβάστε τι μας είπαν οι Μανώλης Φάμελλος, Κωνσταντίνος Μακεδόνας και Γιώργος Καζαντζής. Θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά αγαπημένα πρόσωπα τις επόμενες μέρες. Stay Tuned!

Μανώλης Φάμελλος

famelos1Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος/ σημείο σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι; Στο αγαπημένο μου κρεβάτι,κατά προτίμηση ώρες μεσημβρινές που προεκτείνω ως το τέλος της ημέρας αναλόγα με τις υποχρεώσεις μου ή πάλι την νύχτα φτάνει να μην με ενοχλεί κάποιο κατοικίδιο φάντασμα.Public Blog: Τips για ταξιδιώτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές; Θα έλεγα μονάχα να μην αγχωθεί κανείς προκειμένου να δει τα πάντα σε ένα τόπο και χάσει έτσι ίσως το βάθος του πράγματος που πιθανόν για εκείνον να είναι ένας βράχος κάπου στο πέλαγος μονάχος.Τα μέρη που επισκέπτομαι προσπαθώ να τα περπατώ και έτσι να βρίσκω την δική μου γωνιά.Επίσης αποφεύγετε την πολυκοσμία εκτός αν πρόκειται για γιορτή...Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;

 Θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το Παλάτι του φεγγαριού του Πολ Όστερ...Ίσως και να προτιμούσα βέβαια να το είχα ζήσει παρά να το είχα γράψει.

Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;

Νομίζω το Στον Δρόμο του Κέρουακ,επισήμως ένα καλοκαίρι πριν την ενηλικίωση που φοβάμαι πως βοήθησε αρκετά στο να μην ενηλικιωθώ ποτέ.Αλλά και το εκπληκτικό Λεμονόδασος του Πολίτη παρέα με τα αριστουργηματικά αστυνομικά του Ντάσιελ Χάμετ.

Γενικώς ωραία περάσαμε...

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι του Μανώλη Φάμελλου εδώ.

Κώστας Μακεδόνας

foto makedonas 1

Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος/ σημείο σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι;

 Το ιδανικό σημείο για μένα είναι ένα ήσυχο μέρος δίπλα στη θάλασσα σε μια δροσερή σκιά.Public Blog: Τips για ταξιδιώτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές;Επειδή συνήθως προτιμώ την Κρήτη για διακοπές τη συστήνω ανεπιφύλακτα στους φίλους μου. Συνδυάζει θάλασσα, ήλιο, υπέροχη φιλοξενία και καλό φαγητό. Όλα τα νησιά μας βέβαια είναι μαγικά. Σαν Θεσσαλονικιός δεν μπορώ να μην προτείνω και την υπέροχη Χαλκιδική (κι ας μην είναι νησί).Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω γράψει εγώ βιβλίο. Γι αυτό και θαυμάζω τους συγγραφείς. Πάντως για το καλοκαίρι έχω προμηθευτεί το “Πάντα ο διάβολος” του Donald Ray Pollock και το «Γυμνός» του David Sedaris.Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι; Όλα τα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι.Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Συμμετέχουν η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης και ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους! Μία παράσταση που σίγουρα δεν πρέπει κανέις να την χάσει. Προμηθεύσου τα εισητήρια σου εδώ.

Γιώργος Καζαντζής

foto καζαντζης (2) Public Blog: Πού- σε ποιο μέρος/ σημείο σας αρέσει να διαβάζετε το καλοκαίρι;Υπάρχει και το βουνό ρε παιδιά και η Ελλάδα έχει πολλά δόξα τω Θεό. Εν πάσι περιπτώσει σε σκιά να είμαι και ας είμαι και στη θάλασσα!!!Public Blog: Τips για ταξιδιώτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές;Εάν επισκεφτείτε την Πάρο να αναζητήσετε τα αρχαία λατομείαΕντυπωσιακά... Θα πάτε 3.000 χρόνια πίσω!!!Public Blog: Ποιο σύγχρονο βιβλίο ζηλέψατε και θα θέλατε να το έχετε γράψει;Επειδή δεν είμαι συγγραφέας μπορώ να μιλήσω για CD; Λίστα Sidler !!!Public Blog: Μια παιδική σας ανάμνηση από τις καλοκαιρινές διακοπές; Ή ένα βιβλίο που έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι;1968 παραλία Κατερίνης. Έμαθα εντελώς μόνος μου να επιπλέω στο νερό.Αν και κολυμπούσα... ένοιωθα ότι ήταν η πρώτη μου αιώρηση... Σίγουρα όμως ήταν η πρώτη μου κατάκτηση!!!Περισσότερα summer stories θα βρείτε εδώ.