Summertime: Πάμε παραλία;

Περίληψη: Με το καλοκαιράκι κα τις υψηλές θερμοκρασίες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, είσαι έτοιμος και...

Με το καλοκαιράκι κα τις υψηλές θερμοκρασίες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, είσαι έτοιμος και ΄συ να ξεχυθείς στις παραλίες! Στην μαγευτική μας χώρα, υπάρχουν πολυάριθμες «ελεύθερες» και πανέμορφες παραλίες που μπορεί κανείς να επισκεφθεί χωρίς να ξοδέψει καθόλου χρήματα. Υπάρχεις όμως και συ! Ξέρεις, εσύ που δεν βολεύεσαι να κάθεσαι στην άμμο, εσύ που βαριέσαι να κουβαλάς ψάθες, νερά, σνακς και ό,τι άλλο χρειάζεται σε μια «ελεύθερη» παραλία για να βγάλεις την ημέρα! Εσύ που θες να σε φροντίζουν και να σου παρέχουν μια φροντισμένη αμμουδιά, με σκιά, ασφάλεια, ντους και τα λοιπά παρελκόμενα της οργανωμένης παραλίας, αναγνωρίζοντας ότι η καλοπέραση έχει και το αντίτιμό της! Εσύ που θες την ξαπλώστρα σου, τον σερβιτόρο να σε εξυπηρετεί όταν χρειάζεσαι κάτι και κυρίως θες να κάνεις την επίδειξη του μαγιό, της τσάντας, και της ασορτί σαγιονάρας που διάλεξες! Και καλά κάνεις! Θα σε βοηθήσουμε λοιπόν να διαλέξεις την σωστή κοσμική παραλία, ανάλογα με τις ανάγκες σου!Βασικός κανόνας επιλογής: σε τι διάθεση βρίσκεσαι;

Παραλία για chilling

Υπάρχουν κοσμικές παραλίες που ενδείκνυται για διαφορετικό mood! Για παράδειγμα, είσαι σε χαλαρή διάθεση και θες να κάνεις τις βουτιές σου και να πιείς το ice tea σου κάνοντας ώωωρες ηλιοθεραπείας; Προτιμάς να ακούς την μουσική της επιλογής σου ή να διαβάζεις το βιβλίο σου;  Ε τότε επέλεξε μια παραλία αντίστοιχης λογικής για να μην ενοχλείσαι από τη δυνατή μουσική και τη φασαρία!

Παραλία για αθλητικούς τύπους

Μήπως ανήκεις σε εκείνους που δεν μπορούν να σταθούν ακίνητοι στην ξαπλώστρα τους για παραπάνω από 10 λεπτά και αγαπάς τις αθλοπαιδιές; Τότε, η σωστή επιλογή κοσμικής παραλίας για ‘σένα, είναι εκείνη που θα σου παρέχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις! Πολυάριθμες είναι οι παραλίες με beach volley, beach soccer και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ρακέτες! Τι περιμένεις; Βάλε το activity tracker σου, μέτρα «καμένες» θερμίδες και γίνε κατάμαυρος/η χωρίς να λιώσεις στην ξαπλώστρα!

Παραλία για Party Animals

Μήπως τελικά δεν σε εκφράζει καμία από τις παραπάνω παραλίες γιατί ανήκεις σε εκείνους που αντί για ice tea και beach volley προτιμούν να δροσίζονται με μεσημεριανά cocktails και να αθλούνται μέσω του χορού; Είσαι party animal και καλά κάνεις! Για να περάσεις όμως καλά και στην παραλία, μην κάνεις το λάθος και κατευθυνθείς σε κάποια από τις παραπάνω αλλά πήγαινε ολοταχώς στο πιο κοντινό beach bar! Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις υπάρχουν κάποια αντικείμενα άκρως απαραίτητα για όλους! Πρώτο και κύριο το αντιηλιακό σου, πολύ νερό και επειδή είσαι μέσα σε όλα, επιβάλλεται να έχεις αδιάβροχα ακουστικά, σούπερ μοδάτες θήκες για το κινητό και το tablet σου (και αδιάβροχες) και last but not least το powerbank σου για να μην ξεμείνεις από μπαταρία, αφού δεν κάνεις χωρίς επικοινωνία και τις αγαπημένες σου ηλεκτρονικές συσκευές. Θα ανεβάσεις άλλωστε άπειρες φωτογραφίες στο Instagram.