Surface Book 2: Η απόλυτη πρόταση της Microsoft

Περίληψη: Πριν από δύο χρόνια, η Microsoft παρουσίασε το Surface Book, τη δική της πρόταση στο...

Πριν από δύο χρόνια, η Microsoft παρουσίασε το Surface Book, τη δική της πρόταση στο χώρο των laptops που πραγματικά κατάφερε να ξεχωρίσει, κερδίζοντας τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τις καρδιές των χρηστών. Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στην επιτυχία της πρώτης γενιάς αλλά και στα κελεύσματα των χρηστών για κάτι ακόμα πιο δυνατό προχώρησε στην παρουσίαση του Surface Book 2.

Το πιο δυνατό laptop της σειράς

Το Surface Book 2 έχει δημιουργηθεί με τη λογική ότι αφαιρεί τα όρια ανάμεσα στα desktops και τα laptops παρέχοντας στους επαγγελματίες που εργάζονται on the go, τη δύναμη ενός desktop, με την ευελιξία ενός tablet και την ελευθερία που παρέχει ένα laptop. Ο σχεδιασμός της συσκευής ξεχωρίζει και σε αυτή την περίπτωση και συνδυάζεται με ιδιαίτερα δυνατό hardware. Στο χώρο του επεξεργαστή συναντάμε Intel Core 8ης γενιάς, οι οποίοι συνδυάζονται εξαιρετικά με τις κάρτες γραφικών GTX 1050 και 1060 της Nvidia. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Surface Book 2 είναι μέχρι και 5 φορές πιο δυνατό από το πρώτο μοντέλο και μέχρι 2 φορές πιο δυνατό από το πιο πρόσφατο Macbook Pro. Αυτή η δύναμη δεν στερεί τη διάρκεια της μπαταρίας, που μπορεί να φτάσει μέχρι και 17 ώρες video playback, που ισοδυναμεί με 70% μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή του Macbook Pro.Το νέο επίπεδο απόδοσης που παρέχει το Surface Book 2, μαζί με την διάρκεια της μπαταρίας που φτάνει μέχρι και 17 ώρες καθιστούν – σύμφωνα με την εταιρεία – την πρότασή της, ιδανική για designers, gamers, αρχιτέκτονες και developers, που χρειάζονται τη δύναμη ενός desktop αλλά και τη φορητότητα ενός laptop, που δεν ζυγίζει… 1 τόνο. Το Surface Book 2 στις 13 ίντσες ζυγίζει περίπου 1,7 κιλά και το μοντέλο με τις 15 ίντσες λίγο πάνω από 2 κιλά. Πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο θα παραμείνει δίπλα στο χρήστη σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Εξαιρετική εμπειρία gaming και Windows Mixed reality

Ο σχεδιασμός του Surface Book 2 αποιτελεί μιας πρώτης τάξης πρόταση και για τους gamers. Έτσι όταν ο χρήστης τελειώσει την εργασία του και θέλει να παίξει, το Surface Book 2 μπορεί να διαχειριστεί τα πιο σύγχρονα παιχνίδια με ανάλυση 1080p με 60 frames ανά δευτερόλεπτο. Με ενσωματωμένη ασύρματη υποστήριξη για τα χειριστήρια του Xbox One, μπορεί ο καθένας να τα συνδέσει στο μοντέλο με τις 15 ίντσες και να έχει μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Και βέβαια, καθώς το μέλλον των Windows είναι ο χώρος του mixed reality, το νέο Surface Book 2 είναι έτοιμο για την πιστοποίηση Windows Mixed Reality Ultra. Το μέλλον των Windows Devices δεν έμοιαζε ποτέ περισσότερο ρόδινο.