Τα hot games του Φεβρουαρίου για διασκέδαση στο σπίτι!

Περίληψη: Η αγορά των video games δεν ξεκουράζεται ποτέ και έτσι και το Φεβρουάριο έχουμε αρκετές...

Η αγορά των video games δεν ξεκουράζεται ποτέ και έτσι και το Φεβρουάριο έχουμε αρκετές σημαντικές κυκλοφορίες.Ο μήνας που διανύουμε είναι αρκετά σημαντικός, αφού πολλά νέα games θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων Public, ωστόσο ξεχωρίσαμε για εσάς τρία από αυτά που πρέπει να έχετε σίγουρα στη συλλογή σας. Το πρώτο από αυτά είναι το The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα και καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του gaming και η Nintendo αποφάσισε να το μεταφέρει στο νεότερο φορητό της σύστημα, το Nintendo 3DS. Μάλιστα, είναι συμβατό με το νέο Nintendo 3DS, έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται τα έξτρα χαρακτηριστικά του. Ο παίκτης καλείται να ταξιδέψει με τον ήρωα Link στον μυστηριώδη κόσμο της Termina και να λύσει όλα τα μυστικά που θα βρει στο δρόμο του. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, να δείτε ένα σχετικό video και να το αγοράσετε με ένα click εδώ. Ένα ακόμη σημαντικό game που θα πρέπει να προσέξετε αν είσαστε PC gamer είναι το Total War: Attila. Πρόκειται για το νέο μέρος της γνωστής σειράς παιχνιδιών στρατηγικής που καταφέρνει πλέον να ξεχωρίσει από πολλά νέα χαρακτηριστικά. Πλέον μπορείτε να καταστρέφετε κτίρια βάζοντάς τους φωτιά, να αναλάβετε νέες στρατιές και να γνωρίσετε καλύτερα την ιστορία τους, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τη νέα μηχανή γραφικών του παιχνιδιού που προσφέρει ακόμη καλύτερη απεικόνιση των μαχών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, να δείτε ένα σχετικό video και να το αγοράσετε με ένα click εδώ 

Το τρίτο game που προτείνουμε για το Φεβρουάριο είναι το The Order: 1886. Πρόκειται για ένα αποκλειστικό game του PlayStation 4 που σας ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο, όπου το ανθρώπινο γένος αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μια προηγμένη τεχνολογία για να καταπολεμήσει έναν αρχαίο εχθρό.

Αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ιππότη που ανήκει σε μια επίλεκτη ομάδα και πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτή τη μάχη. Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα γραφικά που έχετε δει ποτέ σε κονσόλα. Μπορείτε να αγοράσετε το The Order: 1886 σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, την απλή, την Limited και την Collector’s. Τέλος, αν δεν έχετε αγοράσει ακόμη την κονσόλα PS4 και ψάχνεστε, μπορείτε να προμηθευτείτε και το ειδικό πακέτο που την περιλαμβάνει μαζί με το νέο game.