Τα πιο hot games του 2015 που ανυπομονούμε να παίξουμε!

Περίληψη: Το 2014 ήταν μια πολύ έντονη χρονιά για την αγορά των video games, αφού πολλά...

Το 2014 ήταν μια πολύ έντονη χρονιά για την αγορά των video games, αφού πολλά νέα παιχνίδια έκαναν την εμφάνισή τους.Με τις νέες κονσόλες να έχουν κλείσει πλέον πάνω από ένα χρόνο, οι εταιρείες ετοιμάζουν ολοένα και περισσότερα games που θα εμφανιστούν φέτος κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά από αυτά.

Assassin’s Creed Victory Το νέο game της σειράς διέρρευσε νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν και τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στο Βικτωριανό Λονδίνο. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ubisoft Quebec και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2015 σε εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One.

Batman: Arkham Knight Το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς έρχεται με την υπογραφή της Rocksteady και μάλιστα 20 μέρες πριν ανοίξει τις πόρτες της η φετινή έκθεση Ε3. Μέσα στις αλλαγές που αναμένουμε είναι η χρήση του batmobile και άλλων νέων gadgets. Bloodborne Οι φανατικοί της σειράς Dark Souls θα πρέπει να αναμείνουν έναν ακόμη εξαιρετικό τίτλο, αυτή τη φορά αποκλειστικά για το PS4. Ο παίκτης ταξιδεύει σε έναν «σκοτεινό» κόσμο γεμάτο εχθρούς και πρέπει να τα βγάλει πέρα με όλους, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.  Evolve Ένα από τα πιο hot games της σεζόν που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες multiplayer gaming. Οι παίκτες οργανώνονται σε ομάδες που πρέπει να «ρίξουν» ένα πανίσχυρο τέρας, το οποίο ελέγχεται από κάποιον άλλο (παίκτη). Αναμένεται στις 10 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

untitled

 Halo 5 Το πέμπτο μέρος της σειράς Halo έρχεται φέτος από την 343 Industries και αποκλειστικά για το Xbox One. Οι παίκτες θα πρέπει να πάρουν για άλλη μια φορά στα χέρια σου τις τύχες του Master Chief και να υπερασπιστούν την ανθρωπότητα.

untitled

The Legend of Zelda Wii U Ίσως το πιο αναμενόμενο video game για τους φανατικούς της Nintendo είναι το νέο Legend of Zelda που ετοιμάζεται για το Wii U. Δεν έχουμε μέχρι σήμερα ημερομηνία κυκλοφορίας στα χέρια μας, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα έρθει με βελτιωμένα γραφικά και πολλές νέες λειτουργίες για το Wii U GamePad.

untitled

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain Κάθε νέο Metal Gear Solid video game είναι και αφορμή για συζητήσεις επί συζητήσεων στην κοινότητα των gamers. Μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, ο Hideo Kojima αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

untitled

Mortal Kombat X Το νέο μέρος της σειράς Mortal Kombat αναμένεται με αγωνία από τους fans της σειράς, αφού εκτός από βελτιωμένα γραφικά θα προσφέρει και νέους μαχητές, αλλά και μεγάλη πληθώρα από modes.

images0K7AZR0N

Rise of the Tomb Raider Η νέα περιπέτεια της Lara Croft θα κυκλοφορήσει φέτος και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα πρέπει να το περιμένουν μόνο οι κάτοχοι Xbox One. Η γνωστή ηρωίδα επιστρέφει μετά τα γεγονότα του τελευταίου Tomb Raider, καταβεβλημένη, αλλά πάνω απ’ όλα νικήτρια!

untitled

The Order: 1886 Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα video games της Sony μας ταξιδεύει σε παλαιότερες εποχές και αξιοποιεί μια σειρά από μηχανισμούς shooting και κινηματογραφικών σκηνών για να δείξει την εξέλιξη της δράσης. Αναμένεται στις 19 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά για το PlayStation 4. untitledUncharted 4: A Thief’s EndΗ πρώτη εμφάνιση του Nathan Drake στο PS4 θα γίνει πραγματικότητα με το Uncharted 4: A Thief’s End που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην περσινή Ε3 και αποκαλύφθηκε πλήρως στο PlayStation Experience. Ο ήρωας εκτελεί τις κλασικές του κινήσεις και προσπαθεί για άλλη μια φορά να τα βάλει με τους κακούς, μέσα από ένα σετ γραφικών που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

images0R6LQSJY

Witcher 3: The Wild Hunt Το νεότερο μέρος της σειράς Witcher έρχεται με τον υπότιτλο Wild Hunt και μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά στον μαγικό κόσμο του Geralt. Περισσότερες μάχες, περισσότεροι και πιο δύσκολοι αντίπαλοι και έκδοση σε PC, PS4 και Xbox One. Το παιχνίδι αναμένεται λίγο πριν το καλοκαίρι του 2015.  Διαβάστε επίσης στο Public BlogΑλλάξτε τη ζωή σας το 2015 με ένα fitness wearable!