Samsung Galaxy Grand Neo Plus μόνο στα Public με 139€!

Περίληψη: Το νέο Samsung Galaxy Grand Neo Plus, με οθόνη 5'' για να...

Το νέο Samsung Galaxy Grand Neo Plus, με οθόνη 5'' για να μη ξεκολλάς από το ίντερνετ, θα το βρεις αποκλειστικά στα Public με 139€! Απόκτησε το εντελώς δωρεάν με πρόγραμμα συμβολαίου Wind!

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Μόνο στα Public το Samsung Galaxy Grand Neo Plus από 179€ τώρα μόνο με 139€!

 Θέλεις ένα smartphone που να συνδυάζει μια απολαυστική οθόνη 5'' για να μη ξεκολλάς από το ίντερνετ, κομψότητα, λειτουργικότητα και τεράστιες δυνατότητες πολυμέσων σε μοναδική τιμή; Το Samsung Galaxy Grand Neo Plus έχει όλα όσα θέλεις! Με τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 1GB για γρήγορη και ομαλή απόδοση, το Samsung Galaxy Grand Neo Plus μπορείς να το αποκτήσεις από 179€ τώρα μόνο με 139€.

Επιπλέον, η τεράστια διάρκεια ζωής μπαταρίας για να παρακολουθείς βίντεο όλη μέρα, η οπίσθια κάμερα 5MP και η εμπρόσθια 2MP για να βγάζεις απίστευτες sefies και το τροποποιημένο πληκτρολόγιο του για εύκολες κλήσεις και μηνύματα με το ένα χέρι, θα κάνουν το Samsung Galaxy Grand Neo Plus τον απόλυτο σύμμαχο σου σε κάθε δραστηριότητα! To smartphone της Samsung διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα και μπορείτε να το αποκτήσεις μόνο στα Public με 139€ ή εντελώς δωρεάν με πρόγραμμα συμβολαίου Wind (Η προσφορά ισχύει για νέα σύνδεση ή φορητότητα στο πρόγραμμα συμβολαίου W, διάρκειας 24 μηνών).

Και μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου για να μην ανησυχείς για τίποτα! Μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνεις επέκταση εγγύησης! Η εγγύηση καλύπτει βλάβες που αφορούν τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής σου όποια και αν είναι αυτή (Tablet, Notebook, Smartphone, TV, Desktop PC, Digital Cameras) ενώ, σου παρέχει δωρεάν, απεριόριστες και γρήγορες επισκέψεις από εξειδικευμένο τεχνικό στο χώρο σου, αλλά και παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σου.

Επιπλέον, στα Public θα βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Smartphones, tablets, laptops, mp3- mp4 players, κονσόλες, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές τεχνολογίας επισκευάζονται άμεσα και γρήγορα όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις και όποιο μοντέλο κι αν έχεις! Μέχρι σήμερα το εξειδικευμένο τμήμα Service των Public έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 168.000 επισκευές. Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

 «Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή»

Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download