Toshiba: Value for money σκληροί δίσκοι με design!

Περίληψη: Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι όπως και να το κάνουμε απόλυτα αναγκαίοι για...

Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι όπως και να το κάνουμε απόλυτα αναγκαίοι για όσους έχουν στη διάθεσή τους αρκετό υλικό και ενδιαφέρονται να σώζουν ολοένα και περισσότερα αρχεία, χωρίς να περιορίζονται.

Προσφέρουν πολλές ευκολίες, αφού συνδέονται σε κάθε σύστημα και είναι εύκολοι στη μεταφορά. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζονται και από το όμορφο design, στο οποίο οι εταιρείες έχουν αρχίσει πλέον να ρίχνουν μεγάλο βάρος. Αν ψάχνετε για σκληρό δίσκο, έχουμε μια σειρά από οικονομικές προτάσεις για εσάς!

Η πρώτη πρότασή μας είναι ο Toshiba Canvio 500GB 2.5 USB 3.0 που έρχεται σε τρία χρώματα. Κοστίζει €45.90, προσφέρει (όπως φαίνεται και από το όνομά του) αποθηκευτικό χώρο 500GB και είναι από τα πιο λεπτά μοντέλα της αγοράς. Είναι συμβατός με το πρωτόκολλο USB 3.0 και αποτελεί ιδανική λύση για εύκολη μεταφορά αρχείων. Μπορείτε να τον αγοράσετε με ένα click από τα παρακάτω links (κόκκινο χρώμα, λευκό χρώμα). Την προσοχή σας αξίζει ακόμη ο Toshiba Canvio 1TB 2.5 USB 3.0 που κυκλοφορεί και αυτός σε τρεις χρωματισμούς. Η τιμή του είναι €69.99 και είναι και αυτός συμβατός με πρωτόκολλο USB 3.0 για ακόμη ταχύτερη μεταφορά δεδομένων. Χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό, είναι λεπτός και εύκολος στη μεταφορά, ενώ αποτελεί ιδανική λύση για όσους ταξιδεύουν. Μπορείτε να τον αγοράσετε με ένα click στα παρακάτω links (λευκό χρώμα, μπλε χρώμα, μαύρο χρώμα). Μία ακόμη εξαιρετική πρόταση είναι ο Toshiba Canvio 2TB 2.5 USB 3.0. Προσφέρεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, η τιμή του είναι €105.90 και μπορείτε να τον αξιοποιήσετε αν έχετε μεγάλες ανάγκες αποθήκευσης. Μπορεί να σώσει αρχεία συνολικού όγκου 2TB, ενώ είναι συμβατός με το πρωτόκολλο USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Μπορείτε να αποθηκεύετε πλέον τα πάντα χωρίς το άγχος του χώρου και αν σας ενδιαφέρει ένας τέτοιας χωρητικότητας σκληρός δίσκος, μπορείτε να τον κάνετε δικό σας με ένα click στα παρακάτω links (μαύρο χρώμα, ασημί χρώμα, λευκό χρώμα). Αν τώρα έχετε σκληρό δίσκο ή επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιον από τους παραπάνω, αλλά θέλετε να τον κάνετε διαδικτυακό και ασύρματο, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία του από πολλές συσκευές στο ίδιο δίκτυο, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο Toshiba Stor.e Wireless Adapter. Πρόκειται για μια συσκευή που κοστίζει μόλις €39 και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τα πάντα με το σκληρό σας δίσκο, είτε από PC, είτε από tablet, είτε από smartphone. Το sharing μπορεί να υποστηρίξει έως και 8 συσκευές, αριθμός αρκούντως ικανοποιητικός για κάθε σπίτι. Μπορείτε να τον αγοράσετε και να διαβάσετε περισσότερα για τον ειδικό αυτό αντάπτορα με ένα click εδώ Διαβάστε επίσης στο Public BlogLenovo Z50-75: Μοναδική σχέση ποιότητας- τιμής!