Τρεις μήνες δωρεάν μουσική από Public και Tidal!

Περίληψη: Εάν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς μουσική και θέλεις έναν εύκολο και απλό τρόπο να...

Εάν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς μουσική και θέλεις έναν εύκολο και απλό τρόπο να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες, καινούρια ακούσματα ή να απολαμβάνεις τα τραγούδια που σου αρέσουν, τα Public έχουν μια προσφορά που δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο!Η νέα συναρπαστική υπηρεσία music & video streaming λέγεται Tidal και τα Public με κάθε αγορά smartphone, σού προσφέρουν ένα δώρο αξίας 20,97€ και συγκεκριμένα συνδρομή διάρκειας 90 ημερών, εντελώς δωρεάν!Καλώς ήρθες στο μέλλον της ψηφιακής μουσικής. Ανακάλυψε τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που σου αρέσουν, φτιάξε λίστες και μοιράσου τις με τους φίλους σου.Τι είναι το TidalΤο Tidal είναι μια υπηρεσία streaming μουσικής και βίντεο η οποία λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, από υπολογιστές και κινητά, μέχρι tablet και network players. Μάλιστα, ανήκει πλέον στον περίφημο “Jay Z” (έναν από τους πλέον influential παραγωγούς και καλλιτέχνες στον κόσμο, αλλά και σύζυγο της μαγευτικής Beyonce!), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα και την άμεση διασύνδεση της υπηρεσίας με τη μουσική βιομηχανία.tidal-jay-zΠροσφέρει ποιότητα επιπέδου CD, δεν έχει διαφημίσεις και διαθέτει πάνω από 40 εκατομμύρια τραγούδια και 130.000 βίντεο που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.Μάλιστα, δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι συνεχώς on-line για να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια. Σε περίπτωση που δεν διαθέτεις σύνδεση στο Internet, το Tidal διαθέτει και off-line mode. Έτσι, μπορείς να κατεβάζεις τραγούδια στη συσκευή σου και να τα ακούς παντού (από τη συγκεκριμένη συσκευή όμως, μόνο).Το off-line mode είναι διαθέσιμο και στα δύο πακέτα, το Premium που κοστίζει 6,99€ το μήνα και προσφέρει standard ποιότητα ήχου και το HiFi που κοστίζει 13,99€ το μήνα και προσφέρει υψηλή ποιότητα.Σε όσους ενεργοποιήσουν την προσφορά του Public, η χρέωση (εφόσον αποφασίσετε να διατηρήσετε την υπηρεσία), θα ξεκινήσει μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου των 90 ημερών.Πως θα αξιοποιήσεις την προσφοράΓια να αξιοποιήσεις την προσφορά των Public θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:
  1. Αγοράζοντας κάποιο smartphone θα βρεις επάνω στην απόδειξη αγοράς έναν κωδικό.
  2. Επισκέψου τη σελίδα http://tidal.com/gr/get3 και δώσε τον κωδικό στο σχετικό πεδίο.
  3. Στο επόμενο βήμα θα σου ζητηθεί να καταχωρήσεις τον αριθμό χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμό Paypal. Σημειώνουμε ότι το Tidal δεν πρόκειται να σε χρεώσει για το διάστημα των 90 ημερών της προσφοράς των Public. Εάν στη συνέχεια δεν επιθυμείς να συνεχίσεις, μπορείς να την απενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή πηγαίνοντας στην επιλογή Ρυθμίσεις>Συνδρομή>Αναβάθμιση συνδρομής>Ακύρωση. Εάν τώρα, επιθυμείς να συνεχίσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο. Μετά το πέρας των 90 ημερών, η χρέωση της συνδρομής θα ξεκινήσει κανονικά.
  4. Για να αξιοποιήσεις το Tidal θα πρέπει να κατεβάσεις το ομώνυμο app, ανάλογα με τη συσκευή σου (iOS, Android) και να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό. Μπορείς να δώσεις το e-mail σου και έναν κωδικό, είτε να συνδεθείς με τον λογαριασμό που έχεις στο Facebook ή το Twitter.
Πως λειτουργείΆνοιξε το app από το κινητό σου, ή μπες στο http://tidal.com/gr από τον υπολογιστή. Δώσε τα στοιχεία του λογαριασμού σου και είσαι έτοιμος.Η εφαρμογή και ο Web player, είναι πολύ εύχρηστα και δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου, θυμίζοντας τους κλασσικούς media players που έχεις συνηθίσει. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να ανακαλύψεις τραγούδια δημιουργώντας την προσωπική σου συλλογή.Κάθε τραγούδι, άλμπουμ ή καλλιτέχνη που συναντάς στην εξερεύνησή σου στο Tidal (υπάσχει και μηχανή αναζήτησης) το τοποθετείς στα «αγαπημένα σου» επιλέγοντας το «αστεράκι». Επιπλέον, μπορείς να δημιουργείς τις δικές σου λίστες αναπαραγωγής, να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου ή να βλέπεις λίστες άλλων χρηστών του Tidal.Τέλος, με το radio mode, μπορείς να ακούς έτοιμες λίστες αναπαραγωγής που παίζουν 24 ώρες το 24ωρο. Αξιοποίησε τώρα την προσφορά των Public και απόλαυσε το μέλλον της ψηφιακής μουσικής.