Value for money κινητά τηλέφωνα: Τα κάνουν όλα και συμφέρουν

Περίληψη: Η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου απαιτεί μελέτη σε πολλές παραμέτρους, ειδικά όταν το κόστος απόκτησης...

Η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου απαιτεί μελέτη σε πολλές παραμέτρους, ειδικά όταν το κόστος απόκτησης είναι μεγάλο. Αν όμως ψάχνετε για κάτι οικονομικό, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε περαιτέρω. Έχουμε μαζέψει για εσάς μία σειρά από προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε πορτοφόλι και σίγουρα θα μπορέσουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.Η πρώτη μας πρόταση είναι το Sony Xperia E4 Dual SIM. Κοστίζει μόλις €139 και είναι γρήγορο για να μπορείτε να κινείστε άμεσα ανάμεσα στις εφαρμογές. Έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.3GHz, καθώς και 1GB RAM. Χάρη στη λειτουργία Ultra STAMINA, μπορεί να εκτοξεύσει τη διάρκεια της μπαταρίας κατακόρυφα και να σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο της συνεχούς φόρτισης. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα click εδώ

Άλλη μια πολύ καλή πρόταση στα Dual SIM κινητά είναι το Microsoft Lumia 535. Η συσκευή μπορεί να φιλοξενήσει δύο κάρτες παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, έχει μεγάλη οθόνη 5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή που θα φροντίσει να μην κολλάτε πουθενά. Έχει τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού Windows Phone, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Line, Viber και Skype και ταυτόχρονα προσφέρει όλα τα βασικά στον τομέα των multimedia. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο με €119 και με ένα click εδώ. Αν τώρα θέλετε να κινηθείτε στην αγορά ενός Microsoft Lumia, αλλά ψάχνετε λίγο μεγαλύτερη οθόνη, το Microsoft Lumia 640 XL Dual SIM είναι και αυτό μια εξαιρετική πρόταση. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, όλα τα χαρακτηριστικά των Windows Phone και δώρο άδεια Office 365 Personal για 2 συσκευές (1 χρόνο), μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο με €169 και με ένα click εδώ.

Οι προτάσεις μας δεν γίνεται να μην περιλαμβάνουν και κάποιο προϊόν της Samsung και έτσι αν είσαστε fan της κορεατικής εταιρείας δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο Galaxy Grand Neo Plus. Είναι και αυτό Dual SIM, κοστίζει μόλις €199 και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Έχει οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 800x480, λειτουργικό Android 4.4.4 και τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2GHz. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα click εδώ.

Η τελευταία μας πρόταση ανήκει στην Lenovo και μιλάμε για το Lenovo A6000. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση με οθόνη HD IPS 5 ιντσών, τετραπύρηνο 64-bit επεξεργαστή, 1GB μνήμης RAM, διπλά ηχεία Dolby Digital Plus και υποστήριξη δικτύων 4G LTE. Έχει κάμερες 2MP και 8MP για τις καλύτερες δυνατές λήψεις και έρχεται με την 4.4.4 έκδοση του Android για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα click εδώ.

Διάβασε επίσης στο Public Blog

Epson: Το πολυμηχάνημα που τα κάνει όλα!